VOĐA DELIJA: Tri puta sam pesnicom udario Čedu!

- Primetili smo da je ušao u kafanu i odmah su počela dobacivanja da je izdajnik Kosova. Ustao sam i tražio da napusti kafanu, ali je odbio, pa sam ga udario tri puta - rekao je u policiji Velibor Dunjić

  • 13

Velibor Dunjić, uhapšeni vođa "delija", priznao je na saslušanju u policiji da je u kafani u Segedinu tri puta pesnicama udario Čedomira Jovanovića, predsednika LDP-a.

Kako piše "Blic", Dunjić je inspektorima Odeljenja za krvne delikte beogradske policije detaljno ispričao kako je napao Jovanovića, kao i da su njegovi prijatelji iz iste huliganske grupe napali suprugu lidera LDP i teško povredili njihovog prijatelja Srđana Ćešića.

- Primetili smo da je Jovanović ušao u kafanu i odmah su počela dobacivanja da je izdajnik Kosova. Ustao sam i tražio da napusti kafanu, ali je odbio, pa sam ga udario tri puta. Tada su ga napali i moji drugovi - naveo je Dunjić, koji je izašao iz zatvora krajem 2012, posle donošenja Zakona o amnestiji.

Protiv Dunjića biće podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje i u toku dana biće priveden sudiji Višeg suda u Beogradu. Za nasilničko ponašanje Dunjiću preti kazna zatvora do pet godina.

Policija je od kolega iz Mađarske dobila video-snimke i sa vaterpolo utakmice na kojoj je Dunjić bio sa grupom i očekuje se da će pripadnici MUP-a otkriti i ostale napadače.

Do sada policija je protiv Dunjića podnela više od 20 krivičnih prijava za ukupno 41 krivično delo uglavnom zbog nasilja, ali i zbog trgovine narkoticima, teških krađa, posedovanja i upotrebe oružja.

Protiv Dunjića trenutno se vodi pet sudskih postupaka, jedan pred Višim sudom i četiri pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu. Dunjić, međutim, nikada nije bio ni na jednom ročištu i sva su odlagana.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vito

    22. april 2013 | 08:31

    Ne volim Cedu, ali mi je drago sto su pohapsene siledzije i sto ce ostati u zatvoru sto duze. Poz.za MUP

  • darko

    22. april 2013 | 08:45

    Trebo je bolje da ga očuka . Svaka mu čast.

  • Dakison

    22. april 2013 | 10:00

    Dunjicu smekeru kad su svi izdajnici a ti pravi patriota uhvati se za ruku sa Misicem, Bogdanovim, Kovacevicem i ovim patriotskim grupicama pa na Kosovo da ga branite!!! Posto su vam svi izdajnici a vi patriote prave!! Tuga sto se situacija na KiM koristi kao izgovor za nasilje a niko nista ne preduzima jos nas cenjeni predsednik donosi zakon o amnestiranju! Zalosni smo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA