DOBOŠ: Na prodaju imovina "Stankoma"!

Javno nadmetanje biće održano 25. maja, u poslovnoj zgradi, u Ulici kraljice Katarine broj 53, koja se procenjuje na 108 miliona dinara. Najvrednija ponuđena imovina je poslovna zgrada u Ulici kraljice Katarine u Beogradu, po početnoj ceni od 108,05 miliona dinara i poslovni prostor u Ulici braće Limijer, po početnoj ceni 13,96 miliona

  • 1

Poslovni sistem "Stankom" u stečaju oglasio je danas prodaju svoje pokretne i nepokretne imovine putem javnog nadmetanja.

Najvrednija ponuđena imovina je poslovna zgrada u Ulici kraljice Katarine u Beogradu, po početnoj ceni od 108,05 miliona dinara i poslovni prostor u Ulici braće Limijer, po početnoj ceni 13,96 miliona.

Među vrednijom imovinom su i jednoiposoban stan u Ulici kraljice Katarine, po početnoj ceni od 3,83 miliona dinara, lokal u stambeno-poslovnom objektu u Ulici Arčibalda Rajsa po 3,36 miliona, dvosoban stan u Topoli za 2,13 miliona.

Predmet javnog nadmetanja biće još neki lokali, stanovi, garažna mesta, putničko vozilo "jugo", vibroploča za nabijanje zemlje...

Javno nadmetanje biće održano 25. maja, u poslovnoj zgradi, u Ulici kraljice Katarine broj 53.

Zainteresovani kupci su dužni da uplate depozit u vrednosti od 20 odsto procenjene vrednosti nekretnine, do 21. maja i da otkupe prodajnu dokumentaciju, najkasnije do 17. maja.

Svi predmeti se prodaju u viđenom stanju, a potencijalni kupci mogu da ih razgledaju u roku najkasnije sedam dana pre zakazane prodaje.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lud Zbujen

    25. april 2013 | 14:16

    Evo dajem 5$ za sve pa kud puklo da puklo kad mogu ameri za 1 $ da kupe imperiju evo ja dajem pet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA