POŽAREVAC: Kopali šljunak, iskopali telo!

Telo nepoznate osobe, zakačeno za bager, pronađeno je u blizini naselja Ljubičevo kod Požarevca

  • 0

Na Velikoj Moravi u blizini naselja Ljubičevo kod Požarevca pronađeno je telo nepoznate osobe zakačeno za bager koji na ovom delu vadi šljunak i pesak sa dna reke.

Čim je na bageru marke "Kaplan" uočio zakačeno, raskomadano telo, radnik Aleksandar P. iz Požarevca odmah je alarmirao policiju.

- Izlaskom na lice mesta, koje se nalazi na oko kilometar udaljenosti od ljubičevskog železničkog mosta, policija je zatekla telo nepoznate osobe, u odmakloj fazi raspadanja. Telo je bilo zakačeno za bager, na delu ove mašine zvanom "kofni venac", koji služi za vađenje šljunka i peska sa dna reke. Pošto je telo bilo neprepoznatljivo, jer je bilo isečeno sajlama i lancima, nije bilo moguće utvrditi da li se radi o muškoj ili ženskoj osobi - saznajemo iz istrage.

Pošto je u ovom delu Velike Morave u poslednje vreme prijavljen nestanak samo jedne osobe, sumnja se da je reč o telu Vojislava Blagovića (58), zvanog "Sojče".

On je 1. maja nestao u talasima Velike Morave, u naselju Ljubičevo, nakon što je oko 17 sati, prema rečima očevidaca sa obale, zaplivao prema sredini reke. Dan kasnije njegov brat prijavio je nestanak policiji, koja je na obali pronašla Blagovićeve stvari, mobilni telefon i lična dokumenta.

Pošto se radi o vrsnom plivaču, koji je više puta skakao sa železničkog mosta u Moravu i često iz nje spasavao neplivače, pretpostavlja se da se radi o samoubistvu. Ipak, ime nastradale osobe čije je telo izvukao bager pouzdano će se znati tek nakon što se obave postupci obdukcije i identifikacije, koje će trajati narednih nekoliko dana.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA