Ikodinović pobegao posle sudara, javio se 9 sati kasnije!

Ikodinoviću će najverovatnije biti uzeta krv na analizu, kako bi se utvrdilo da li je bio pijan. Pošto ga je vozač drugog automobila prepoznao, za njim je celu noć tragala policija, kojoj se javio tek jutros u 6

  • 6

U Hadži Milentijevoj ulici na Vračaru dogodila se saobraćajna nesreća, u kojoj je prema rečima očevidaca učestvovao bivši vaterpolista Danilo Ikodinović, saznaje Telegraf.rs!

 

Kako saznaje naš portal, Danilo Ikodinović je napustio lice mesta, a prema rečima taksista sa obližnje taksi stanice na uglu Hadzi Milentijeve i Petra Kocića, došlo je do kontakta BMW-a i Audija.

 

Prema prvim izveštajima pričinjena je materijalna šteta, a povređenih, na sreću nema. Obavljen je saobraćajni uviđaj i utvrđuju se sve okolnosti ovog udesa.

 

Kako piše Blic, Ikodinović se policiji javio devet sati kasnije.

 

- Ikodinović je jutros u šest pozvao policiju. Rekao je da hoće da se prijavi i nakon toga pozvan je na rekonstrukciju uviđaja u Hadži Milentijevoj ulici - kaže u MUP Srbije.

 

U policiji navode da će tek posle razgovora s Ikodinovićem biti poznato zašto je Ikodinović pobegao s mesta udesa u kome niko nije povređen.

 

- Ikodinoviću će najverovatnije biti uzeta krv na analizu, kako bi se utvrdilo da li je bio pijan - najavljuju u policiji.

 

Kako kažu u MUP-u, Ikodinović je s mesta udesa pobegao pre dolaska patrole policije. Pošto ga je vozač drugog automobila prepoznao, za njim je celu noć tragala policija.

 

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA