PRIVEDEN ORGANIZATOR KRVAVE ŽURKE IZ "VANILE": Nikola J. 2005. opljačkao banku, osuđen na pet godina!

Organizator žurke u klubu “Just Vanilla”, gde je u pucnjavi ubijena Tamara Radulović (29), priveden je u policiju jer nije želeo da sarađuje u istrazi. Rodbina preminule u šoku

  • 3

Čovek koji je organizovao žurku povodom rođenja deteta u klubu “Just Vanilla” na Adi Ciganliji Nikola J. (30), priveden je u stanicu policije nakon što je odbio da sarađuje sa inspektorima koji pokušavaju da rasvetle ubistvo Tamare Radulović (29), a i dalje se traga za utvrđivanjem identiteta ubice.

Kako saznaje naš portal, Nikola J. je odranije poznat policiji jer je 2005, zajedno sa Bojanom R. i Aleksandrom J., opljačkao "Kontinental banku" u Pančevu i iz nje odneo 166.000 dinara. On je zbog tog krivičnog dela osuđen na pet godina zatvora.

Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da je do pucnjave u klubu “Just Vanilla” na Adi došlo u pokušaju da se izravnaju, najverovatnije, stari računi između dva momka koji su na žurku došli nepozvani sa još nekoliko drugara Nikole J.

U ovoj pucnjavi poginula je Tamara Radulović (29) koja je sestra od tetke Nikoli J. i s kojom je, kako saznajemo, on bio jako blizak.

Kako za naš portal tvrdi izvor blizak istrazi, Nikola J. najverovatnije zna ko je pucao ili to bar može da pretpostavi.

- Nikola J. je priveden jer postoje osnovane sumnje da zna ko je pucao u klubu na proslavi rođenja njegovog deteta, ali on to odbija da kaže - kaže naš sagovornik.

Sestra preminule Tamare za Telegraf kaže da niko od gostiju nije očekivao da se desi zločin, jer ništa nije ukazivalo na to.

- Svi smo u šoku. Niko ovo nije očekivao. Pevali smo, igrali, veselili se. Odjednom su se čuli pucnji, svi smo od straha polegali na pod, a kad smo ustali, videli smo da je Tamara pogođena - kaže uplakana sestra, i dodaje da je Tamara bila vesela osoba, koju su svi voleli.

Prva komšinica porodice Radulović I. Z. (58) kaže za naš portal da je Tamara bila dete za primer i da su svi koji su je poznavali ostali zaprepašćeni vešću da nje više nema.

- Bila je uzorno dete, svi koji smo je poznavali možemo o njoj reći sve najbolje. Ovo je crn dan za sve nas. Užas! - kaže komšinica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    13. maj 2013 | 16:52

    Blizak sa sestrom a nece da kaze ko je ubio... Izem ti takvig brata :/ Propalitet

  • Образован

    13. maj 2013 | 22:02

    Shomi je u pravu. Decko hoce da se sam osveti. Ko jos druka muriji nekoga. To je ulicni i mangupski kodeks

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA