Keljmendijev sin skriva ubice sa Ade?

Sin narko-bosa bio je u automobilu sa Filipom Vilotijevićem (25) i Vukašinom Cmiljanićem (20) koji su osumnjičeni za ubistvo Tamare Radulović (29) u klubu "Džast vanila", kada su zaustavljeni u južnom delu Kosovske Mitrovice, ali ih je policija brzo pustila

  • 11

Sin Nasera Keljmendija, jednog od najvećih narko-bosova u svetu, uzeo je u zaštitu dvojicu srpskih begunaca Filipa Vilotijevića (25) i Vukašina Cmiljanića (20) koji su osumnjičeni za ubistvo Tamare Radulović (29) u klubu "Džast vanila" na Adi Ciganliji, piše "Alo".

Prema pisanju lista, dvojicu begunaca je u sredu tokom noći zaustavila policija u automobilu sa jednim od sinova Nasera Keljmendija.

- Njih trojicu je zaustavila policija u južnom delu Kosovske Mitrovice. Iako su znali da ih traži beogradska policija, ubrzo su ih pustili. Sin narko-bosa omogućio im je da ilegalno pređu granicu, ali nije poznato koliko dugo se znaju - objašnjava sagovornik blizak slučaju.

Kako piše "Alo", kod sebe nisu imali dokumenta, već su se predstavili drugačijim identitetom.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beograd

    17. maj 2013 | 08:47

    evo zasto srbi sa kosova ne zele sporazum...pa oni su zajedno u narko biznisu sa albancima. sporazum kvari narko biznis. patriJotzam je vrlo profitabilan.

  • Amazonka

    17. maj 2013 | 09:11

    Šljam i ološ! Ovakvima treba glave poseći na Terazijama, za primer drugima! Od mlađih generacija sve je mahom bahato, razmaženo i apatično! Sociopata do sociopate!

  • Onako

    17. maj 2013 | 08:52

    Ko kaze da srbi i albanci ne mogu zajedno ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA