KOSTOLAC: Beba pala sa sprata i poginula

Dete se igralo na terasi porodične kuće, odakle je palo i zadobilo teške povrede glave, od kojih je ubrzo preminulo

  • 0

Devojčica M. Š. iz Kostolca, stara 18 meseci, podlegla je teškim povredama glave, zadobijenim nakon pada sa prvog sprata u kući njenog dede Ramadana Š. (49).

Kako Telegraf saznaje, tragedija se desila 24. maja, u večernjim satima, dok se devojčica sama igrala na prvom spratu kuće. U jednom trenutku, dete je došlo do ivice i palo na unutrašnje stepenište u prizemlju, u kojem se tada nalazila njegova baba.

Teško povređenu devojčicu u kostolački Dom zdravlja odmah je prevezao njen otac Ferdi Š. (29), odakle je kolima Hitne pomoći preneta u požarevačku Opštu bolnicu.

Dežurni lekari pokušali su reanimaciju u više navrata, ali bezuspešno, jer je devojčica imala tešku frakturu lobanje, zbog čega je u 20.40 konstatovana njena smrt.

Pregledom beživotnog tela od strane lekara i kriminalističkih tehničara, nisu uočene povrede koje bi ukazivale na nasilnu smrt izazvanu od strane drugih lica.

O celom slučaju izvešteni su viši javni tužilac i istražni sudija Višeg suda u Požarevcu, koji nije zahtevao sudsko-medicinsku obdukciju.

Kako smo saznali iz istrage, na prvom spratu kuće u kojoj je devojčica nastradala, nije postojala zaštitna ograda. Nju je devojčicin deda uklonio iz bezbednosnih razloga, jer nije bila stabilno fiksirana, pa je planirao da je uskoro ponovo postavi.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA