Bankrotirala avio-kompanija "Sky Airlines"

Avio-kompanija "Sky airlines" koja je obavljala čater letove na relaciji Beograd - Antalija - Beograd bankrotirala je

  • 0

Tursko-nemačka avio-kompanija "Sky Airlines", koja je obavljala direktne čater letove na relaciji Beograd - Antalija- Beograd bankrotirala je.

Ova informacija najviše je zabrinula turiste koji su svoje letovanje u Turskoj uplatili preko agencije "1 A Travel", koja je kao prevoznika imala upravo "Sky Airlines". Iz ove turističke agencije kažu, da mesta za paniku nema, jer oni imaju potpisane ugovore sa još pet avio-kompanija, a sledeća tura turista koji u Antaliju kreću sutra otputovaće avionima "Turkish Airlines-a".

- Svi naši turisti će stići na svoja odredišta. Mi danas imamo sastanak u Ministarstvu finansija, na kome će prisustvovati i Turistička inspekcija, a trebalo bi da se donese odluka koja po hitnom postupku stupa na snagu o tome da menjamo avio-prevoznika. Putnike će do kraja sezone prevoziti "Freeberd Airlines" - kaže Branko Malek,  direktor marketinga agencije "1 A Travel".

Svi putnici koji imaju uplaćen aranžman ne treba da se brinu, jer će se prevoz putnika obavljati po unapred dogovorenom rasporedu, kažu iz ove agencije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA