POMOZIMO: Mladoj profesorki hitno potrebno lečenje u inostranstvu

Humanitarni koncert na kome će se skupljati prilozi za Tamaru Tošić, koja ima bolest krvnih sudova, održaće se u četvrtak, 6. juna, u 19 časova u prostorijama OŠ "Sveti Sava" u Vrčinu

  • 0

Ljudi dobrog srca, pomozite! Tamara Tošić je mlada profesorka srpskog jezika koja ima bolest krvnih sudova. Bolest je uzela maha, tako da Tamara danas ne može da stoji na nogama. Njoj je potrebna Vaša pomoć da ode u inostranstvo na lečenje jer su nakon višegodišnjeg lečenja u našoj zemlji, iscrpljene mogućnosti koje se mogu pružiti u našim zdravstvenim institucijama.

Humanitarni koncert na kome će se skupljati prilozi održaće se u četvrtak 6. juna 2013. godine u 19 časova u prostorijama OŠ "Sveti Sava" u Vrčinu, 29. novembra br. 15

Ulaznica za koncert je Vaš dobrovoljni prilog

Ova mlada profesorka rođena je 18.01.1980. u Čačku, gde je kao vukovac i završila Osnovnu školu "Milica Pavlović", a zatim i gimnaziju. Diplomirala je na Filološkom fakultetu u Beogradu. Takođe je pohađala i baletsku školu "Luj Davičo" i završila je i osnovnu muzičku školu.

Svojom mladošću, istinskom energijom, intelektom, talentom i marljivim radom našim đacima je odlučno i spremno pokazivala put ka novim saznanjima. Uporedo sa maksimalnim i iskrenim angažovanjima na svom radnom mestu upisala je i master studije na Filološkom fakultetu. Pored redovne nastave i angažovanja u mnogobrojnim vannastavnim aktivnostima bila je urednik Biltena naše škole i prvog broja školskog časopisa "Đački horizonti“.

Međutim, ona je bolesna i jedina mogućnost koja se ukazala za nastavak lečenja i njenog ozdravljenja jeste terapija primenom matičnih ćelija na klinici u Beču.

Organizatori ove akcije mole građane da novčanom donacijom učine još jedno humano delo. Svaki, i najmanji, dobrovoljan prilog povećava mogućnost što bržeg odlaska na neophodnu intervenciju.

Sve uplate možete izvršiti na posebno otvoren žiro račun: 265-0200000053155-77

Takođe, mole da apel prosledite i drugim humanim ljudima koje poznajete, jer "naše malo nekome zaista znači mnogo".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA