BOOKA: Zbirka "39 pesama" Nebojše Krivokuće o rok legendama

U ponedeljak 10. juna od 18 časova u knjižari "Beopolis" održaće se promocija ove knjige, koja će, zahvaljujući izdavačkoj kući Booka, tog dana moći da se kupi po ceni od 500 dinara

  • 0

Izdavačka kuća Booka u ponedeljak 10. juna od 18 časova u knjižari "Beopolis" predstaviće novo izdanje -zbirku priča Nebojše Krivokuće pod nazivom "39 pesama".

Ove priče imaju već mnogo poklonika koji su ih pratili na blogu Prešlicavanje. Verzije unutar korica knjige su dorađene i, prema rečima autora, zaokružene. Junaci knjige nisu samo Dejvid Bouvi, R. E. M., Lu Rid, The Pixies, Idoli, Depeche Mode... Njeni junaci su pripadnici svih izgubljenih generacija rođenih na ovim prostorima.

Nebojša Krivokuća (1973) je desetak godina radio kao autor, voditelj i muzički urednik emisija na Radio Pingvinu i Radio Indeksu. Prvu kratku priču objavio je 1992. Objavljivao je tekstove o muzici, filmu i oglašavanju u nekoliko dnevnih novina i magazina.

Diplomirao je dramaturgiju na FDU. Autor je nekoliko izvođenih dramskih tekstova, od kojih je radio-drama "Rejmond Karver za četvoro" bila predstavnik Jugoslavije na Prix Europa festivalu 1998. godine.

Od 1998. posvetio se pravljenju oglasnih kampanja. Za urađeno je nagrađivan na međunarodnim i lokalnim festivalima kreativnosti. Od 2007. je kreativni direktor agencije Communis DDB.

Autor je bloga Prešlicavanje i koautor bloga Tantos Desejos, posvećenog Mitru Subotiću Subi. Jedan je od urednika regionalnog blog-zina FlipFlipMeHeidi.

Izdavačka kuća Booka pripremila je promo-cenu za ovu knjigu od 500 dinara, kao i bedž za prvih 100 kupaca knjige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA