Porodica kosovske devojčice odbila Tadićevu pomoć

Predstavnici porodice Reka tvrde su da im je dovoljna pomoć njihove države, Kosova

  • 4

Porodica Reka iz sela Restelica u opštini Dragaš odbila je ponudu predsednika Srbije Borisa Tadića da Narodna kancelarija stipendira petogodišnju devojčicu Amseru, preživelu u teškoj nesreći koja je odnela deset njenih članova.

Predstavnici porodice Reka tvrde da im je dovoljna pomoć njihove države. Narodna kancelarija predsednika Srbije je juče ponudila da stipendira devojčicu do njene 18. godine.

Selo Rastelica je 11. februara pogodila snežna lavina u kojoj je stradalo 10 osoba.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goranac-goranin

    16. februar 2012 | 02:46

    Najiskrenije zalim povodom tragedije koja je zadesila Goranski narod na KiM,u Gori,u Restelici.Otislo je 10 zivota iz jedne familije u jednom trenutku,ne postoji veca tragedija povodom toga.Ostao je samo jedan pupoljak iz tog cvetnog vrta,pupoljak koji nas zaduzuje da u njeno ime ne blatimo njene najmilije kojih vise nema.Tom prelepom pupoljku,toj nasoj maloj Asmeri svi smo mi duznida pruzimo bar jedan deo toga sto je ona izgubila.Umesto da to njeni takoreci,sada najblizi, prihvate sve vrste pomoci,ONI korisate priliku da ovaj za sve nas tragican slucaj,iskoriste u politicke svrhe i zarad sakupljanja politickih poena kao i dodvoravanja albanskim seceonistima.NASA MALA ASMERA to nije zasluzila,ona nije zasluzila u bar NE u ovim trenucima da se s njom politicki poigravamo.Niko nema danas pravo da u ime jedne petogodisnje devojcice,koja je izgubila svoje najmilije,da odbija pomoc koja je tako velikodusno ponudjena od predstavnika nasih najvisih drzavnih organa na celu sa predsednikom Borisom Tadicem.Budimo razumni ovih dana i svi ovih dana budimo ASMERA REKA.MI Goranci sa juga Srbije,iz Gore u ime svih nas i u ime svih Goranaca zahvaljujemo sepomoci koju nam upucuju najvisi drzavni organi nase nam jedine majcice Srbije,a sacici jednih izdajica koji su prodali svoj narod GORANCE porucujemo da se drze dalje od Gore i Goranskog naroda jer samom izdajom oni nisu nasi niti ce ikada biti ubuduce.To je najveci olos,najodvratniji sljam jednog naroda.Jos jednom hvala nasem jedinom bratskom narodu Srbima i nasoj drzavi Srbiji.

  • miki

    15. april 2012 | 11:00

    Zao mi je svakog neduznog coveka a kamoli nevinog deteta, bez obzira na razllike ma kakve one bile. Da li je to prarva pporuka koju nam je poslala ova porodica ili je ona ipak stavljena u dnevno politicku funkciju? A ako je ipak ona prava, zalosno je to sto neko, stavlja decu ispred sebe u borbi za politicke ciljeve, a pogotovu kada to ucini roditelj.

  • mili

    15. februar 2012 | 18:57

    Njihovi predstavnici su nevidjena goveda!Braco srbi kao i kod vas tako i kod nas Goranaca ima velike nesloge,pogotovo kada smo okruzeni Dusmanima koji su nam za vreme i posle rata ubili vise od 20 ljudi.Mi smo sa vama zauvek... ZIVELA SRBIJA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA