DEVOJKA ČOVEKA KOJI JE RASKRINKAO CIA: Nisam mu rekla zbogom (FOTO) (VIDEO)

Lepa balerina Lindzi Mils bila je ljubav Edovog života, ali on je odlučio da odbaci bezbrižan život sa njom i razotkrije najveću tajnu Vlade SAD

  • 4

Ed Snouden, koji je razotkrio Nacionalnu sigurnosnu agenciju (NSA), prvobitno je trebalo da ode na romantično putovanje u Hong Kong sa svojom devojkom. Umesto toga, razotkrio je špijunažu koja je uzdrmala ceo svet, a jutros je i nestao iz svoje hotelske sobe.

Lepa balerina Lindzi Mils bila je ljubav Edovog života, ali on je odlučio da odbaci bezbrižan život sa njom i razotkrije najveću tajnu Vlade SAD.

Na blogu koji piše, njegova devojka je čitaoce redovno informisala o svojoj velikoj ljubavi, nazivajući ga "misterioznim čovekom". Ovog ponedeljka saopštila je da joj je srce slomljeno.

- Moj svet se otvorio i zatvorio odjednom. Ostavljajući me izgubljenu na moru bez kompasa - navela je Milsova na blogu iskazujući svoju tugu.

Snouden je pobegao u Hong Kong nakon što je raskrinkao tajne Nacionalne sigurnosne agencije, programa pod nazivom Prizma, koji je otkrio da su korisnici poznatih internet sajtova poput Gugla, Majkrosofta, Fejsbuka i Skajpa bili pod budnim okom državne bezbednosti.

Sve ovo je bilo šokantno za Milsovu koja je sa Snoudenom živela od 2009. godine.

Njihove porodice i prijatelji su mislili da je par otišao u Hong Kong na romantično putovanje, tokom koga su trebali da se venčaju.

Niko nije ni slutio da se on tamo krio, prestrašen od hapšenja i ekstradicije.

Milsova na blogu opisuje uspone i padove njihove veze, a nakon svega što se desilo napisala je da je skrhana jer se nije na pravi način oprostila od njega.

- Onaj sa kim sam se smejala, kog sam volela najviše i onaj kome nikad nisam rekla "zbogom". Međutim, ponekad život ne omogući prikladan pozdrav - napisala je Milsova.

Može se reći da su njih dvoje bili potpuno različite ličnosti. Dok se ona bavi pisanjem bloga i igranjem oko šipke, Snouden je sušta suprotnost. Štreber, zaluđen kompjuterima, stideo se čak da peva na karaokama.

Kad su ga upoznali Lindzini prijatelji, nisu mogli da veruju da misteriozni mladić "E", kako ga je nazivala na svom blogu, zapravo postoji. Razlog tome je bila njegova stidljivost i povučenost.

Prošlog meseca Ed se preselio na Havaje, a Milsova mu se ubrzo pridružila, jer je smatrala da će to povoljno uticati na njihovu vezu koja je zapala u krizu.

Od tada je sve bilo u redu do početka ovog meseca, kada je njen nesuđeni suprug potresao svet i postao ikona borbe za slobodu.

Nikada joj nije rekao čime se bavi.

Pogledajte video-snimak:

(M. R. / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Irena

    11. jun 2013 | 14:41

    Balerina ne igra oko sipke vec u spic patikama na sceni. Ova devojka je igracica bez i malo nipodastavanja....naprosto nije balerina.

  • Feki

    11. jun 2013 | 14:26

    Bravo Ede ti si pravi borac protiv prokletih spijuna kojima nista nije sveto osim bogatstva. Ako BOG da razotkrice se i ko je zaista srusio bliznakinje u americi i jos stosta drugo. Ameri dobro procitajte i ovo , Bog nista i nikad ne ostavlja u tajnosti sto neko lose uradi, i Bog se licno razracunava sa zlikovcima na nacin koji je njbolji,a na onom svetu posebno se sudi bez pravo na pravnog zastupnika gde nema polaganja kaucuje niti bilo kakve pogodbe.

  • Django

    11. jun 2013 | 16:22

    Cujes,balerina,.xaxaxa,.pa ako je ova balerina ja sam Bond,James Bond,..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA