Majdanpek bez grejanja i vode!

Cev u jednoj od centralnih gradskih ulica jutros je pukla, što je ceo grad ostavilo bez vode. Da nevolja bude veća, svima koji su u ovom gradu priključeni na sistem daljinskog grejanja, stanovi su od jutros hladni

  • 0

Meštani Majdanpeka od jutros  nemaju vode, a već satima nemaju ni grejanja!

Radijatori su u čitavom gradu počeli da se hlade jutros. Zorka Ateljević živi u zgradi u jednoj od ulica u centru Majdanpeka i mora da se greje na struju.

- Grejanja nema jutros od pola 10, a vode od pola sedam. Ne znam se šta se dešava. Mi sad moramo na struju da se grejemo, nemamo izbora - kaže ova meštanka Majdanpeka za naš portal.

Kako je za Telegraf.rs ispričala  Adamović Dragica, takođe meštanka ovog grada, voda u gradu, umesto iz slavina, teče niz ulice.

- Ulice su pune vode, teče na sve strane, od jutros. Izgleda da je neki kvar, ali se ništa ne dešava, ne zna se kad će da poprave. Grejanja nema još od jutros, ali, to je još i podnošljivo, pošto se ja grejem na drva - kaže gospođa Adamović za naš portal.

Kako Telegraf.rs saznaje, kvar se dogodio u ulici 28. marta. Jedna od stanarki zgrade u toj ulici, Jelena Dimitrijević, kaže da ekipe popravljaju, ali da se ništa nije promenilo.

- Noćaš je pukla cev i počelo je da lije niz ulicu. Ekipe su jutros stigle, evo ih pod prozorom, ali ništa se ne dešava, vode još uvek nema - kaže gospođa Dimitrijević za naš portal.

Gradske službe nadležne za ove probleme danas se nisu javljale na telefone.

(M. Stojanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA