TUŽBA PORODICE TATON: Suđenje odloženo za 4. septembar

Punomoćnik Tatonovih kaže da je ročište odloženo, jer sudsko veće nije dobilo spise predmeta krivičnog odeljenja Višeg suda u kome se sudilo Tatonovim napadačima - mahom navijačima "Partizana"

  • 6

Suđenje u sporu po tužbi porodice francuskog navijača Brisa Tatona, koji je u Beogradu 2008. nasmrt pretučen, protiv Ministrastva unutrašnjih poslova, odnosno države Srbije, odloženo je u Višem sudu u Beogradu za 4. septembar.

Punomoćnik Tatonovih kaže da je ročište odloženo jer sudsko veće nije dobilo spise predmeta krivičnog odeljenja Višeg suda u kome se sudilo Tatonovim napadačima - mahom navijačima "Partizana".

Tatonov otac Alan, majka Suzan i sestra Veržin traže tužbom od Republike Srbije, odnosno MUP-a, odštetu za pretrpljenu duševnu bol od 300.000 evra, tvrdeći da srpska policija nije gotovo ništa uradila da spreči tragediju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova u celosti osporava zahtev za naknadu štete porodice francuskog navijača, tvrdeći da je policija preduzela sve neophodne mere da se spreči nasilje navijačkih grupa.

Tatonovi roditelji nisu prisustvovali današnjem ročištu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ww

    19. jun 2013 | 16:12

    dusevni bol? Koga bre vi zajebavate pa gde je otiso milion evra,sad im zafalilo posto su videli da smo banana zemlja i na sve strane delimo sem nama samima pa bi,sto je najtuznije,na smrt rodjenog deteta jos malo da inkasiraju,klosari jedni

  • Macak

    19. jun 2013 | 19:20

    Izgubili su svoje dete! Užasno je bilo gledati ga u bolnici....treba da uzmu sve što mogu jer je država kriva što je dozvolila da se huligani tako šetaju! Ali to treba da plate baš ti huligani i naravno da odsluze zaslužene kazne!!

  • Pedja-pfc

    19. jun 2013 | 23:00

    Francuski klosari!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA