Devojčicu (13) nagovorili na grupni seks preko Fejsbuka

I sama devojčica je opisala da se sa momcima našla u šumi. Da je svakoga od njih zadovoljila i da su se posle rastali. Nisu je naterali na grupni seks niti su bili grubi prema njoj

  • 35

Kragujevačka policija uhapsila je četvoricu momaka zbog sumnje da su u šumi obljubili 13-godišnju devojčicu, piše "Alo". Oni su saslušani u policiji, gde su rekli da su devojčicu upoznali preko Fejsbuka i da su se sa njom dugo dopisivali, da bi je kasnije pozvali na grupni seks.

- I sama devojčica je opisala da se sa momcima našla u šumi. Da je svakoga od njih zadovoljila i da su se posle rastali. Nisu je naterali na grupni seks niti su bili grubi prema njoj - objašnjava izvor "Alo"-a.

Uhapšeni momci su starosti od 19 do 23 godine i odgovaraće za krivično delo obljube nad detetom.

- Iako je devojčica pristala na seks, oni to nisu smeli da prihvate, jer je maloletna i ima manje od 14 godina. Na saslušanju su potvrdili da su sastanak već neko vreme ugovarali, jer su svi prijatelji na pomenutoj društvenoj mreži - dodao je izvor.

Kako "Alo" saznaje devojčicu su sačekali nedaleko od jedne šume u okolini Kragujevca gde ona živi, a nakon "iživljavanja" vratili je kući.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bogi

    22. jun 2013 | 01:00

    A sta ce detetu od 13 godina facebook? Da gleda Sundjer Boba? Dajte molim vas! Prvo su roditelji krivi kada je pustaju da ulazi na facebook bez njihoovog nadzora, da izlazi van kuce u kasnim satima! 13 godina a vec zna sta je "zadovoljavanje" Boze moj,gde ovaj svet ide? Sutra me je strah da imam cerku,bas zbog ovakvih perverznjaka! Njih treba ubiti.

  • Dacha

    22. jun 2013 | 01:52

    Ja imam cerku,ali nikada ne bih krivio drugr kad bi ovo uradila,vec sebe,sve ide iz kuce.... Otkud njoj ideja da im svima po*usi???

  • BokiLand

    22. jun 2013 | 01:23

    Ok, razumem sta znaci obljuba i shvatljivo je da je zabranjeno, ali kako znati da li devojcica ima 13 ili 14 godina. Da li ce joj neko traziti licne isprave pre seksa? Na fejsbuku moze da stavi da ima i 18...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA