JEZIVO: Radniku voz odsekao nogu!

Dušku P. (47) odsečena je potkolenica kada mu je, na industrijskom koloseku železničke stanice u Čačk, preko noge prešao vagon-cisterna

  • 2

Radniku ’’Železnica Srbije’’ Dušku P. (47) iz Mrsaća kod Čačka, odsečena je potkolenica kada mu je na industrijskom koloseku železničke stanice u Čačku preko noge prešao vagon-cisterna.

On je transportovan u Urgentni centar u Beogradu gde će, kako saznajemo, lekari mikrohirurškim zahvatom pokušati da mu spasu nogu. Nesreća se dogodila u subotu oko 9:30 prilikom pripreme za istakanje goriva iz cisterni NIS-a.

Kolege su odmah pozvale Hitnu pomoć, a nakon ukazane prve pomoći u čačanskoj bolnici, gde je konstatovano da mu je odsečen donji deo potkolenice, bliže stopalu, Duško P. je transportovan u Urgentni centar u Beogradu. Obilno krvarenje je zaustavljeno i on se, prema rečima lekara, nalazi van životne opasnosti.

Njegove kolege još uvek su u šoku i ne pamte kada se u proteklih nekoliko decenija dogodilo da neko od železničara doživi ovako tešku nesreću prilikom obavljanja svakodnevnog posla. Posebno ih je pogodilo što je ovakva sudbina zadesila, kako ističu, jednog od najboljih ljudi u kolektivu. Duško P. živi sa suprugom i dvoje dece.

(Telegraf.rs / Izvor: "Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beast from the East

    22. jun 2013 | 18:31

    Strasno, nadam se da ce doktori uspedi da mu spasu nogu

  • Boby

    23. jun 2013 | 16:32

    Da u nasoj zemlji ulože malo u novca u bolničke helikoptere,i da je taj covek prevezen u roku od pola sata,a ne kolima hitne pomoci kojoj od Čačka do Beograda putuju skoro 4 sata. Nadam se da su i pored toga uspeli da mu spasu nogu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA