KEC IZ VLADANJA: Peticija za smenu ministra prosvete

Portal Istinomer pokrenuo je peticiju za smenu Žarka Obradovića zbog toga što nije, kako tvrde, dostojan funkcije na koju je postavljen

  • 6

Portal Istinomer pokrenuo je peticiju "Kec iz vladanja" za smenu ministra prosvete Žarka Obradovića jer je, kako navode, svojim postupcima pokazao da nije dostojan funkcije koja mu je dodeljena.

"Testovi za malu maturu su "provaljeni", obrazovni sistem obrukan, roditelji poniženi, a učenici istraumirani.

Istinomer podseća da se skandal na polaganju male mature desio i prošle godine, ali i one pre nje.

"Situacije su slične, a ministar isti - Žarko Obradović i zato on mora da ode. To nije ništa lično prema ministru Obradoviću već principijelno - zbog odgovornosti. Želimo da pošaljemo jasnu poruku političarima da nećemo sedeti skrštenih ruku i da ćemo dići glas uvek kada neodgovorno ponašanje postane pravilo, a interes građana zanemaren", navodi se u proglasu organizovanja peticije za smenu ministra prosvete.

Peticiju "Kec iz vladanja" za smenu ministra Obradovića, ukoliko to želite, možete potpisati OVDE.

(D. Z. / Izvor: Istinomer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Demian

    24. jun 2013 | 14:50

    Kakvu poruku ovaj ministar može da pošalje mladim ljudima? Rodjen u Beranama zaposlen na privatnom Megatrendu, a zastupa državu Srbiju. Dosta nelogično. Pitanje je da li je krivica u njemu ili u onima koji su ga imenovali za ministra.

  • mm

    24. jun 2013 | 14:32

    Naravno da zelim! Sad i odmah!

  • Marijana andrejic

    24. jun 2013 | 16:24

    Mi smo jedina drzava na svetu u kojoj su starosedeoci diskriminisani ,ne bi me cudilo da nam jednog dana i kinezi budu ministri .a ovog brdjanina pod hitno smeniti napravi nam covek cirkus od skolstva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA