SEKSI ŠUMARKA: Bivša misica šef protokola u Srbijašumama (FOTO)

Ana Šain ima svega 26 godina, zarađuje 100.000 dinara mesečno i kreira haljine za folk pevačice

  • 16

Bivša mis šarma, TV voditeljka i stiliskinja jedne folk pevačice Ana Šain već dve godine radi kao šefica protokola u JP "Srbijašume" i zarađuje oko 100.000 dinara mesečno.

Kako piše dnevni list "Alo", ova bivša studenkinja Megatrenda započela je karijeru upravo na ovom fakultetu i to kao sekretarica. U "Srbijašume" je došla, kako sama tvrdi, pre dve godine, a s obzirom na to da je rođena 1987. godine, ispada da se zaposlila sa 24 godine na ovu visoku funkciju u javnom preduzeću, maltene odmah posle završenog fakulteta.

Od radnog iskustva, prema navodima iz medija, Ana Šain u CV-ju ima dve emisije zabavnog karaktera na TV Metropolis i RTV Aurora Art. Interesantno je da je Šainova i modni kreator i da dok radi kao šef protokola u JP "Srbijašume", ona i kreira odeću i organizuje revije. Tako je i stilistkinja "Zvezde Granda" Milice Pavlović.

Inače, Šainova  mnogo putuje, što se može zaključiti prema fotografijama koje je okačila na svom Tviter profilu. Tako je od početka godine boravila u Njujorku, Salcburgu, Hrvatskoj, Beču, a u decembru prošle godine bila je i u Bahreinu.

Budući da ni Šainova ni "Srbijašume" nisu želeli da komentarišu ove navode, ostalo je nejasno da li su ova putovanja imala veze sa poslom, kao i da li je bivša misica zaposlena preko konkursa.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nik

    27. jun 2013 | 13:22

    e Srbijo među šljivama...

  • Snake

    27. jun 2013 | 13:47

    Odoh i ja u misice, a ne da se patim na drz.fakultetu.

  • Sta reći...

    27. jun 2013 | 14:31

    O majko mila,o srbijo zemljo seljaka na brdovitom balkanu!ma da,poznato je da je megatrend iznedrio gomilu ovakvih krajnje "sposobnih" mladih kadrova :P e na sta li ja sprcah godine na drzavnom fakultetu!100 hiljada?! ovo piče prima platu ko da je vaskularni hirurg!neka vala!i nismo za bolje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA