Zbog radnog mesta izbola devojku nožem!

Devojka koja je ispred ćevabdžinice u Kragujevcu izbola drugu devojku učinila je to nakon što nije dobila posao u ovom kiosku brze hrane

  • 2

Devojka koja je u sredu tokom noći ispred ćevabdžinice u Kragujevcu izbola drugu devojku, učinila je to nakon što nije dobila posao u ovom kiosku brze hrane.

Dve devojke, napadač Verica S. (20) i žrtva Aleksandra M. (25) bile su nesuđene koleginice. Verica je u ćevabdžinici bila na probnom radu, a Aleksandra, stariji radnik, obučavala je za posao. Kada Verica nije primljena, za sve je optužila nesuđenu koleginicu.

Napad se dogodio u naselju Pivara, u ćevabdžinici "Skara“, jednoj u nizu kraj nekada čuvene kafane "Proleće“. U noći između utorka i srede, Verica se javila na posao u treću smenu.

Čim je stigla, gazda je sačekao i rekao da više ne dolazi jer nije primljena.

Ivan Luković, jedan od dvojice vlasnika, kaže da Verica nije naučila posao, da joj je to kazao, nakon čega je ona otišla. Ispostavilo se da nije zaista otišla kući.

- Ona jeste otišla malo iza ponoći, ali zapravo se samo pritajila i čekala da ode gazda. Čim mu je videla leđa, vratila se u ćevabdžinicu i napala Aleksandru.

Vikala je na nju: "Znaš li šta si mi uradila“ i "Ti si mi smestila otkaz". Aleksandra je pokušala da je urazumi i na kraju otera i tada je kap prelila čašu. Verica je u besu sa jednog od stolova ispred radnje zgrabila nož i njime u stomak ubola Aleksandru. Odmah je pobegla, kaže radnica jedne od tri hamburgerije u nizu, upućena u događaje iz kobne noći.

Nakon što je Aleksandra počela da zapomaže i krv joj oblila odeću, kolege iz obližnjih lokala pozvale su Hitnu pomoć i policiju.

Verica se tokom čitave noći krila, a uhapšena je ujutru nadomak svoje kuće, kažu u policiji. Ona je pred istražnim sudijom priznala da je ubola nožem Aleksandru.

Određen joj je pritvor od 30 dana zbog sumnje za krivično delo ubistvo u pokušaju.

Neki od zaposlenih u nizu hamburgerija kraj nekadašnje kafane "Proleće“ rekli su juče za Telegraf da je "zadnje vreme došlo“ kada se radnice noževima bore za posao u hamburgerijama.

- Mi primamo mizerne plate, radimo i noću, služimo pijance u gluvo doba, a danju radimo na 50 stepeni u plusu. Kada je devojka zbog ovog posla potegla nož, ko zna koliko je bila očajna, kaže jedna od radnica.

Verica S. bila je ubeđena da posao nije dobila jer je Aleksandra M., koja je obučavala, o njoj gazdi prenela loše utiske. Vlasnici kažu da Verica, jednostavno, „nije za taj posao“.

Aleksandra M. je operisana u Urgentnom centru KC Kragujevac, nije životno ugrožena, a sutra bi trebalo da bude premeštena na odeljenje.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vozdovac

    3. jul 2013 | 21:23

    “zadnje vreme došlo“ kada se radnice noževima bore za posao u hamburgerijama...

  • abro

    4. jul 2013 | 02:13

    Potonje wrijeme, brat na brata ce ustati, nozem, sin na oca... Blizi se pocetak kraja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA