DANILOVIĆ: Da se Fido predao, ne bih ga tužio!

- Mi smo prijatelji 15 godina i on me vrlo dobro poznaje. Oca ne bi mogao da sahrani da nije bilo mene i moje familije. Da je taj čovek posle toga što je uradio otišao u bolnicu sa mnom ili se predao, nikada se ne bih priključio krivičnom gonjenju - izjavio Predrag Danilović

  • 10

Predsednik KK Partizan Predrag Danilović izjavio je da navodi u medijima da je on bio pijan u "Kafanici", kada je pre mesec dana izbio incident u kome je teško povređen, nemaju veze sa istinom, kao i da nikada ne bi tužio svog bivšeg prijatelja Branka Filipovića Fidu da mu se izvinio i da se sam predao.

- Mi smo prijatelji 15 godina i on me vrlo dobro poznaje. Oca ne bi mogao da sahrani da nije bilo mene i moje familije. Da je taj čovek posle toga što je uradio otišao u bolnicu sa mnom ili se predao, nikada se ne bih priključio krivičnom gonjenju. Kao što je došao kod mojih prijatelja posle incidenta i rekao: "Napravio sam nesreću", to jest "Ubo sam Sašu nožem". I da je tada rekao: "Vodite me, radite mi šta hoćete", nikada se ne bih priključio krivičnom gonjenju. Umesto toga, ona je odlučio da bude u bekstvu dve nedelje. Ne znam ko bi posle toga mogao i da pomisli da se neću priključiti krivičnom gonjenju - ističe Danilović.

On objašnjava da ne može da otkrije uzrok sukoba u "Kafanici", jer je sudski proces još u toku.

- Ipak, razne laži se iznose na tom suđenju, pojavljuju se razni svedoci. Ne očekujem od njegovih svedoka da kažu šta se stvarno desilo. Ali znam šta se dogodilo, kao i što taj čovek zna šta se odigralo te večeri. Postoje i dokazi, tako da očekujem da će istina sigurno izaći na videlo - kaže Danilović.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tijana

    4. jul 2013 | 01:26

    Pa ako si mu ucinio to za oca zasto to sad pominjes svega ti sram te bilo kakve veze ima sahrana oca sa vasom pijankom fuj pa kad uradis nekom nesto od srca to vise i ne pominjes fuj fuj fuj covece

  • heisenberg

    4. jul 2013 | 00:21

    sta alkohol ucini

  • fahreta

    4. jul 2013 | 01:05

    Nije to alkohol .. nego obest ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA