ORIĆ: Šešelj u Hagu hteo da prebije Stanišića!

- Šef srpske državne bezbednosti Jovica Stanišić molio me je da ga u Hagu zaštitim od Vojislava Šešelja koji je hteo da ga bije - tvrdi bivši ratni komandant odbrane Srebrenice

  • 17

Srebrenički komadant Naser Orić kaže da ga je šef državne bezbednosti Jovica Stanišić molio da da zaštiti od lidera SRS-a Vojislava Šešelja koji je hteo da ga prebije!

- Šef srpske državne bezbednosti Jovica Stanišić molio me je da ga u Hagu zaštitim od Vojislava Šešelja koji je hteo da ga bije - tvrdi Orić.

Bivši ratni komandant odbrane Srebrenice koji je oslobođen u Haškom tribunalu od optužbi za teške ratne zločine počinjene u Podrinju kaže da je ovo samo jedna od pikanterija koje je izneo u knjizi "Naser od Gazimestana do Haga i natrag".

Orić je u knjizi otkrio da Zdravko Čolić nije hteo da dođe da peva u Tuzlu dok mu Naser nije garantovao sigurnost.

Između ostalih, Orića je zvala i Lepa Brena kad je trebalo da održi koncert u Sarajevu 30. maja 2009, a jedna od pikanterija je i da je Šaban Šaulić tražio da ga Naserovi borci čuvaju prilikom prvih gostovanja u BiH.

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasko

    4. jul 2013 | 01:50

    A ti kao neki svemocni kad je bilo ubijati decu u kravicama kod bratunca tu si bio prvi.Kad si trebao svoj narod u srebrenici da cuvas ti si pobjegao a sad glumis heroja oladi malo koljacu srpske dece

  • krcun

    4. jul 2013 | 00:25

    i ja bi namlatio izdajnika

  • MikiGrobar

    4. jul 2013 | 04:36

    A to sto jos uvek dises zahvali srbima izdajnicima koji su te izvukli iz obruca (mislim da si platio oko 1mil njemackih maraka)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA