ŽENA UBICE IZ IVANČE: Pobio je najrođenije, a onda oprao ruke!

- Žalim što me Ljubiša nije ubio! Svaki dan mi dođe da iskopam grob pored sina Branka i da legnem. Žao mi je svih ljudi - kaže supruga ubice iz Velike Ivanče koja je jedina preživela ovu tragediju

  • 2

Javorka Bogdanović (60), supruga Ljubiše Bogdanovića iz Velike Ivanče koji je najpre pucao u nju, zatim ubio njihovog sina Branka, a onda pobio još 12 rođaka u komšiluku i na kraju presudio i sebi, u svom prvom obraćanju medijima nakon stravičnog masakra kaže da joj je žao što i ona nije završila u grobu.

- Ne znam zašto je pobio toliko ljudi. Stvarno nije bilo povoda, a ni razloga. Ništa nije ukazivalo da bi to uradio. Neće se to nikada zaboraviti. Zauvek je obeležio mene, naše dve ćerke i sve naše potomke - priča Javorka kroz suze.

Nesrećna žena objašnjava da bol u duši ne prolazi i da joj je jednako teško kao i pre tri meseca.

- Žalim što me Ljubiša nije ubio! Svaki dan mi dođe da iskopam grob pored sina Branka i da legnem. Žao mi je svih ljudi! Svi smo disali kao jedno, a sada... Crnje ne može da bude. Pobio je svoje najrođenije - navodi ucveljena žena.

Javorka kaže da je mnogo laži objavljeno o njenoj porodici i da veče pre ubistva u njenoj kući nije bilo svađe.

- Ljubiša i Branko su bili u štali i sve je bilo u redu. Čula sam kada je Ljubiša pitao Branka hoće li da večera. Legli smo u krevet, a u zoru Ljubiša je ušao u moju sobu i upalio svetlo. Probudila sam se i pitala ga koliko ima sati. On je rekao: "5 i 15. Baki, došao je kraj našim mukama!" Najpre nisam shvatila šta priča. Videla sam da drži u ruci pištolj, ali sam  mislila da je to unukova igračka. Gledao me je i rekao: "Prvo ću tebe da ubijem da ne bi nekoga obavestila. Onda ću još nekoga da ubijem, pa posle Branka kada pođe na posao i na kraju sebe" - prepričava Javorka.

Pomahnitali Ljubiša tada je ispalio hitac koji je Javorku pogodio u obraz.

- Pala sam na krevet i onesvestila se. Ne znam koliko sam tako ležala. Onda sam ustala i krenula ka kupatilu. Kragnom spavaćice pritiskala sam ranu. Posle nekog vremena počela sam da razaznajem stvari oko sebe. Tada je Ljubiša ponovo ušao u kuću. Video me je kako ležim i rekao: "Baki, pa ti si živa!" Onda me je prekoračio i ušao kod svoje majke u sobu. Čula sam pucanj. Ležala sam i nisam mogla od straha da se pomerim. Usta su mi bila suva i jedva sam disala. Ponovo me je prekoračio i ušao u kupatilo. Čula sam kako pere ruke - prepričava ovaj tragičan događaj Ljubišina supruga koja je jedina preživela masakr u Velikoj Ivanči.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dude88

    8. jul 2013 | 11:47

    Nijevzena kriva sto je on poremecen

  • JA

    8. jul 2013 | 22:58

    A prvo je izjavila da je samo rekao "nema nama zivota", ili nesto u tom stilu, i samo krenuo da puca...nesto tu ne stima..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA