Uhapšeni dileri sa spiskovima klijenata! (FOTO)

Uhapšeni su: Miloš M. (23) iz Lapova, Dejan T. (25) iz Smederevske Palanke i dvojica Smederevaca, Bojan V. (31) i Miroslav M. (39). Osumnjičeni se terete da su drogu nabavljali radi preprodaje uživaocima na teritoriji Lapova, Velike Plane, Žabara, Svilajnca i Smedereva

  • 3

Policija je uhapsila četiri osobe iz Lapova, Smederevske Palanke i Smedereva, zbog sumnje da su se duže vreme bavile preprodajom heroina, marihuane i "spida".

Uhapšeni su: Miloš M. (23) iz Lapova, Dejan T. (25) iz Smederevske Palanke i dvojica Smederevaca, Bojan V. (31) i Miroslav M. (39). Osumnjičeni se terete da su opojnu drogu nabavljali radi preprodaje uživaocima na teritoriji Lapova, Velike Plane, Žabara, Svilajnca i Smedereva.

- Kod Miloša M. policijski inspektori našli su i oduzeli 12,1 gram heroina i 9,5 grama marihuane. Prilikom pretresa, kod njega je nađeno i više tableta "tramadola" i "buprenorfina" namenjenih za "miksovanje", elektronska vagica, više plastičnih kesica za pakovanje droge, rebrasti nož za sečenje heroina "u kamenu", kao i spisak kupaca droge sa naznačenim količinama i dugovanjima – kažu u Policijskoj upravi Smederevo.

Na osnovu dosadašnjih saznanja policije, četvorica osumnjičenih terete se za prodaju oko 40 grama heroina, 35 grama marihuane i 10 grama spida. Krivična prijava u redovnom postupku podneta je protiv još tri lica iz Smedereva, Velike Plane i Žabara, koji su osumnjičeni za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičeni će, nakon isteka policijskog zadržavanja, biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu, uz nastavak rada na identifikaciji i procesuiranju svih korisnika i dobavljača narkotika.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    8. jul 2013 | 13:41

    Kako vas bre nije sramota. Ne hapsite ajkulice u Nisu sto sva droga za jug srbije dolazi preko njih a hapsite tu neke tamo sa 10-20gr.

  • xxx011

    8. jul 2013 | 13:40

    Opasni neki kriminalci :D

  • стрептомицин

    8. jul 2013 | 17:46

    Ваља се на десетине кг а ови хапсе неке ситне рибе. У реду, закон је закон и треба их похапсити, али крените од оних што су у талу са муријим и ваљају на велико!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA