Ovo je osumnjičeni za napad policajca u NS! (FOTO)

Policijska uprava u Novom Sadu traga za muškarcem sa fotografije, zbog osnovane sumnje da je jutros, oko 9 sati, na Bulevaru oslobođenja učestvovao u napadu na policajca

  • 5

Pozivamo građane koji prepoznaju osumnjičenog da se jave policiji, pozivom na broj telefona 064 892 4055.

Policijska uprava u Novom Sadu traga za muškarcem sa fotografije, zbog osnovane sumnje da je jutros, oko 9 sati, na Bulevaru oslobođenja učestvovao u napadu na policajca.

Da podsetimo, trojica mladića napala su, pretukla i razoružala policajca A. A. (30) na dužnosti, uzveši mu pištolj u napadu koji se dogodio jutros oko 9 sati u novosadskoj ulici Bulevar oslobođenja kod broja 21.

Policajac je zadobio teže povrede grudnog koša, stomaka i glave, udarcima nogama i rukama, izjavila je portparol novosadske Službe hitne medicinske pomoći Kristina Jovanović.

On je posle ukazane lekarske pomoći i opservacije u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine pušten u stabilnom stanju kući. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, trojicu mladića, od kojih su dvojica bila potpuno u crnom, građani su prvo uočili u Bulevaru oslobođenja kod broja 9.

Pošto se u blizini nalazila trafika, radnja, ali i poslovnica Poštanske štedionice, a mladići su im bili sumnjivi, građani su pozvali policiju, a na poziv je odgovorio policajac na motoru.

Kada im je prišao da ih legitimiše, sva trojica su stavili fantomke na glave i počeli da ga besomučno udaraju i tuku. Odmah potom oteli su mu i pištolj i ispalili hitac u njegovom pravcu, ali su ga srećom promašili.

Pobegli su i potera za njima trenutno je u toku. U poteru je uključen i policijski pas tragač.

(Telegraf.rs/ Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad Mirkovic

    8. jul 2013 | 20:53

    Ja znam ovog sedog levo,to mi je komsija,ima pudlicu i seta je stalno u atlet majci bez povodca i zastite za njusku...pa reko da ga prijavim

  • Srdjan

    8. jul 2013 | 19:06

    Profesionalac nikad sam ne bi legitimisao trojicu sumnjivih momaka. Zadrzao bi ih do dolaska pojacanja. Da nije bio sam do ovoga ne bi doslo.

  • Daya Swiss

    9. jul 2013 | 00:26

    Hahhahahah Nenade. Ma hahahah :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA