UŽASNO: Dva ugljenisana tela pronađena u izgorelom automobilu!

Dva beživotna ugljenisana tela pronađena su u selu Ratković kod Jagodine, na poljskom putu, u zapaljenom "audiju", od kojeg je ostala samo školjka

  • 1

Dva beživotna ugljenisana tela pronađena su jutros oko devet časova u selu Ratković kod Jagodine, na poljskom putu, u zapaljenom "audiju".

Na mestu događaja su pripadnici Policijske uprave i istražni sudija Višeg suda u Jagodini, a uviđaj je u toku, saopštila je PU u Jagodini, dok se na uništenom automobilu čak ni registarske tablice nisu mogle prepoznati.

Policiju u Jagodini pozvali su slučajni prolaznici koji su videli zapaljena tela u vozilu, od kojeg je ostala samo školjka.

Portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić izjavila je Tanjugu da ona "to u ovom trenutku ne može da potvrdi".

- Automobil je u takvom stanju da to ne mogu da vam potvrdim, ali čim stignu informacije sa mesta događaja i kako budu stizale, ja ću vas obaveštavati - rekla je Cvetić.

Prema rečima meštana Ratkovića koji su pozvali policiju, auto je totalno uglejnisan, a unutra su bili "neki ostaci".

- Videla sam u daljini plamen od skoro pola metra i pomislila sam da neko nešto pali u polju. Vratila sam se u sobu. Nisam čula nikakav prasak. To se desilo sinoć negde oko 22 sata - kaže Snežana Ristić, i dodaje da je Ratković mirno selo i da se tako nešto nije desilo nikada.

Auto je u jutarnjim satima pronašao meštanin Ratkovića koji je krenuo u šumu po drva.

- Video sam između drva nešto crno, veliko. Prišao sam, šokirao sam se kad sam video da jedan takav auto, snaga, može toliko da izgori. Unutra se videlo na oba sedišta nešto, pomislio sam da su ugljenisani ljudi, šta drugo. Osećao se miris neki užasan. To nisu ljudi iz našeg sela, ovo su neki koji su dovedeni ovde, u Ratkoviću niko ne vozi ovakva kola - rekao je on.

- To je toliko izgorelo da može da se stavi u jedna kolica na guranje. Samo da se pipne, sve će da se pretvori u prah. Dugo je to moralo da gori, mnogo dugo ili da bude neka jaka eksplozija. Ne znam, ja sam dalje malo s druge strane sela, ja ništa nisam čuo - kaže jedan od meštana Ratkovića.

(P. S. / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA