ŽELJKO MITROVIĆ: Svoj život bih dao da mogu da spasim nesrećnu devojku!

- Odmah posle udesa sin me pozvao i rekao da će se ubiti, da ne zna šta da radi i da želi da ide u policiju. Aleksandar je uvek bio najsvetlija tačka moje porodice - kaže vlasnik TV Pink

  • 0

Željko Mitrović, vlasnik TV Pink, u šoku je posle saznanja da je njegov sin Aleksandar (20) usmrtio BMW-om X5 sedamnaestogodišnju A. B. kod okretnice autobusa u Ustaničkoj ulici u Beogradu.

U ekskluzivnoj izjavi za Telegraf Mitrović navodi da bi dao svoj život da može da vrati vreme i spreči tragediju koja je odnela jedan mladi život. Mitrović kaže da ne postoji način da izrazi bol prema porodici nastradale:

- Ovo je tragedija nemerljivih razmera i ne znam kako da izrazim svu bol koju osećam zbog smrti nesrećne devojke koju je kolima usmrtio moj sin Aleksandar - kaže Željko gotovo kroz suze, i dodaje:

- Rado bih svoj život zamenio za njen i učinio bih sve na ovom svetu, odrekao bih se svega što imam da mogu da promenim zlu sudbinu koja nas je sve zadesila. Aleksandar je uvek bio najsvetlija tačka moje porodice, predobro stvorenje koje nikad nije probalo alkohol, koje nije pušilo, vredan student, skromna osoba. Nikada nije bio bahat, nikada nije divljao u saobraćaju. Živeo je u Londonu, gde sam ga namerno sklonio od svega. Želeo sam da mu sprečim bilo kakav dodir s lošim društvom odavde, s bilo kakvom vrstom problema. Došao je na raspust na mesec dana i ovo se desilo.

Željko otkriva šta se desilo nakon tragičnog udesa:

- Aleksandar je dobio napad panike i nakon što je otišao s lica mesta želeo je da se vrati nazad, ali je doživeo takav šok da nije umeo više ni da vozi. Ne želim da ga opravdam, da me niko pogrešno ne razume, ali čim me je pozvao rekao je da će se ubiti, da ne zna šta da radi i da želi da ide u policiju, ali ne zna ni gde je, ni kako da ode. Otišao sam odmah po njega i odvezao ga u stanicu policije - otkriva Mitrović ekskluzivno za Telegraf, i navodi da će u toku dana izdati i zvanično saopštenje i pokušati da na najljudskiji mogući način stupi u kontakt s porodicom nastradale devojke.

U toku je policijska istraga koja će ustanoviti kojom se brzinom kretao automobil kojim je upravljao Aleksandar Mitrović, kao i da li su tačne izjave svedoka da je u momentu udara na semaforu bilo crveno svetlo za pešake.

IZ PIJETETA PREMA ŽRTVI TRAGEDIJE NEĆEMO OBJAVLJIVATI KOMENTARE ISPOD OVE VESTI.

(A. Jovanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA