ALEKSANDRA ILI DŽORDŽ: Kako će se zvati kraljevsko dete?

Kladioničari saopštavaju da su do sada primili više od milion funti na račun "najveće novine iz vansportske oblasti". Ulozi stižu iz celog sveta, pa je i jedan Austrijanac uložio 1.000 funti, kladeći se da će biti rođen dečak

  • 7

Princeza Kejt je u bolnici, Britanija na nogama, sati nas dele od sledećeg naslednika ili naslednice kraljevske krune. Pitanje koje se u ovim momentima najčešće postavlja svakako je to kako će se zvati treći naslednik kraljevske krune i prvi potomak princeze Kejt i princa Vilijama.

I dok princeza Kejt broji poslednje minute porođaja, engleski kladioničari rade punom parom.

Iako javnost smatra da veliku verovatnoću imaju i Elizabeta za naslednicu i Filip za naslednika, zbog logične povezanosti sa kraljem i kraljicom, kladioničari navode drugačije prognoze.

Ženska imena koja odnose prevagu su Aleksandra i Šarlot, sa nešto manje šansi slede ih Viktorija i Dajana.

Kad je ime naslednika u pitanju, na kladionicama ubedljivo vode imena Džordž i Čarls, po Vilijamovom ocu, dok se nešto slabije kotiraju Henri i Artur.

Vejn i Vejneta su imena koja se, sudeći po kladionicama, sigurno neće naći u kraljevskoj porodici.

Bilo kao bilo, količina novca koja se sliva u kase britanskih kladionica neverovatna.

- Novac se zaista sliva. Primili smo oko 30.000 funti (35.000 evra) za poslenja tri sata. To je neverovatno - rekao je portparol irske kladionice "Pedi Pauer", Rori Skot.

Kladioničari saopštavaju da su do sada primili više od milion funti na račun "najveće novine iz vansportske oblasti". Ulozi stižu iz celog sveta, pa je i jedan Austrijanac uložio 1.000 funti, kladeći se da će biti rođen dečak.

Kada je reč o datumu, portparolka "Viljem Hila" je rekla da se svima činilo da će dete biti rođeno sledeće sedmice.

Klađenju, međutim, ni posle porođaja neće biti kraj pa će se "tipovati" kakve će boje biti haljina Kejtine sestre Pipe kada dođe u prvu posetu u bolnicu ili koliko će puta doći u bolnicu! Takođe, primaju se ulozi i za to ko će držati bebu na stepenicama i za sada je, na listi irske kladionice, favorit Vilijam, navodi francuska novinska agencija.

OVDE možete uživo pratiti klađenje i među prvima saznati ime kraljevskog potomka.

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA