PLJAČKA U KANU: Lopov ukrao 40 miliona evra vredan nakit!

Pljačka se dogodila "usred bela dana" u Hotelu Karlton u letovalištu na Azurnoj obali, čuvenom po godišnjem filmskom festivalu na kom prisustvuju brojne poznate ličnosti. Osoblje hotela nije želelo da daje izjave francuskoj novinskoj agenciji

  • 5

Nepoznati pljačkaš ukrao je danas na jednoj izložbi u francuskom letovalištu Kanu nakit u vrednosti 40 miliona evra, javio je Frans pres, pozivajući se na istražne organe.

Pljačka se dogodila "usred bela dana" u Hotelu Karlton u letovalištu na Azurnoj obali, čuvenom po godišnjem filmskom festivalu na kom prisustvuju brojne poznate ličnosti. Osoblje hotela nije želelo da daje izjave francuskoj novinskoj agenciji.

Pljačka se desila u hotelu u kom se održava izložba nakita, a po rečima izvora bliskog istrazi, napadač je preteći oružjem oteo kofer s nakitom i pobegao. Tokom pljačke niko nije stradao. Istragu vodi policija Nice.

Maja ove godine, tokom održavanja Međunarodnog filmskog festivala u Kanu, lopovi su ukrali nakit vredan 1,4 miliona dolara namenjen pozajmljivanju filmskim zvezdama, podseća francuska novinska agencija.

Pljačka se dogodila u hotelskoj sobi Amerikanke zaposlene u švajcarskoj kompaniji "Šopard" (Chopard), tako što su lopovi odneli sef.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lud Zbujen

    28. jul 2013 | 15:59

    Bravo kraljevi

  • Silver Haze

    28. jul 2013 | 17:50

    SVAKA CAST!!!

  • LaneBg

    28. jul 2013 | 19:46

    Надам се да су наши ! И да неће попадати! Дивно је кад неко покраде највеће светске лопове!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA