Sirijski pobunjenici spaljuju žive zarobljenike! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Na gnusnom video-snimku se vidi kako pobunjenici iz grupacije Al Nursa, koja je bliska Al Kaidi, polivaju zarobljene Kurde benzinom, a potom ih žive pale

  • 8

Uznemirujući video-snimak na kojem se vidi kako sirijski pobunjenici iz grupacije Al Nursa brutalno ubijaju sirijske Kurde pojavio se na Jutjubu. Na gnusnom snimku se vidi kako pobunjenici polivaju ljude benzinom, a potom ih žive pale.

Žrtve su trojica kurdskih vojnika. Prema izveštajima stranih agencija, vojnici Al Nurse napali su područje grada Tel Abad na severu Sirije gde su ubili ukupno 450 civila, uglavnom žene, decu i starce. Inače, grupacija Al Nursa ima podršku Al Kaide, ali i zapadnih sila.

Borbe između kurdske vojske i snaga koje imaju podršku Al Kaide pojačale su se poslednjih nedelja, nakon što su kurdski borci, koji se bore protiv stranih uticaja u Siriji, uspeli da proteraju neprijateljske trupe sa nekoliko strateških mesta.

Pobuna protiv režima sirijskog predsednika Bašara el Asada počela je u martu 2011. godine i pretvorila se u građanski rat u kojem je do sada poginulo više od 100.000 ljudi, dok je 7,8 miliona ljudi izbeglo, podaci su UN.

Pogledajte uznemirijući video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA