Drogirala unuka da bi ga uspavala, dete umrlo od predoziranja (VIDEO)

Amerikanka Tovanda Rivs utrljavala je metadon svom unuku na desni kako bi dete zaspalo. Tragedija je mogla da bude još veća jer je baba monstrum i svojoj petomesečnoj unuci uradila isto. Srećom, devojčica je preživela

  • 5

Amerikanka Tovanda Rivs (50) iz Baltimora otrovala je svog sedmomesečnog unuka Ejdina Overtona metadonom jer dete nije htelo da zaspi.  Rivsova je bebi utrljavala narkotik na desni kako bi se mališan uspavao.

 

Baba monstrum je drogu, koja se daje zavisnicima koji se skidaju sa heroina, dala i petomesečnoj unuci, ali je devojčica, na sreću, preživela.

 

Rivsova je policiji rekla da je unuke čuvala 4. jula i da ih je odvela na spavanje u osam sati uveče, a da je pozvala policiju nakon što je uvidela da dečak ne reaguje kada je pokušala tokom noći da ga probudi. Hitna pomoć je brzo došla na lice mesta i prevezla mališana u bolnicu. Međutim, Ejdin je vrlo brzo preminuo.

 

Policajci koji su obavili uviđaj najpre su mislili da je dečak sam dohvatio i pojeo drogu. Međutim, kasnije je Tovanda Rivs priznala šta je učinila.

 

- Ona je potvrdila da je deci davala metadon tako što im je utrljavala taj narkotik na desni - izjavio je detektiv Džeremi Silbert.

 

Rivsova je trenutno u zatvoru, a optužena je za ubistvo i zlostavljanje dece.

 

Pogledajte video-snimak:

 

 

(Telegraf.rs / Izvor: nydailynews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mondo

    7. avgust 2013 | 18:11

    ono kad slika sve govori.

  • K o n s t a n t i n..

    7. avgust 2013 | 17:47

    koja rugoba ova droga bas zdrava..bolid

  • miami

    7. avgust 2013 | 18:22

    Crnci kojima je metadon lek za sve,je sasvim normalna stvar.Inace,imaju oni jos mnogo dobrih ideja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA