SVEDOCI SA SPLAVOVA: Frimermana tuklo obezbeđenje, ne i mi

Boris K, radnik obezbeđenja splava "Fristajler", video je da se trojica momaka tuku s obezbeđenjem "Saunda" i da su se umešali i radnici sa "Rivera"

  • 5

Saslušanja u slučaju ubistva Fedora Frimermana (30), ubijenog 26. jula ispred splava "Saund", nastavljena su davanjem iskaza Borisa K. i Gorana R.

Boris K, radnik obezbeđenja "Fristajlera" navodno je rekao da je video da su se trojica momaka tukla s obezbeđenjem"Saunda", ali da su se onda umešali i radnici s "Rivera". On, navodno, nije učestvovao u incidentu.

Drugi svedok je Goran R, radnik obezbeđenja "Saunda" koji je rekao da ne zna šta se dešavalo napolju, niti ko je tukao Frimermana jer je za taj incident saznao tek nakon što je okončan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    9. avgust 2013 | 15:32

    Dzabe istazujete siguran sam da je sam sebe prebio na smrt!!! Jebem ti drzavu

  • Morena

    9. avgust 2013 | 16:27

    Bobane to si pametno rekao

  • marko

    9. avgust 2013 | 19:37

    Auuuuu pa svi nabildovani,opasni ,spremni ....pa je da prebiju jednog coveka trebalo tolko izbacivaca .....jebi ga izadjes sa devojkom ili sa drugovima u lokal ,prebiju te ili ubiju i posle cekaj da vidimo ko je kriv ,kolko ih je bilo itd......nisam za to necu da me ljudi pogresno shvate ,ali bajo devetka za pojas pun sanzer pa kom obojci kom opanci....naravno samo ako ti je zivot u pitanju ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA