Mladić pred devojkom pucao sebi u glavu!

Petar R. (20) iz Paraćina je sa devojkom i njenom drugaricom bio u vikendici na Grzi, a kad ga je "pogodila" pesma prislonio je sebi pištolj uz glavu i pucao. On je operisan i u životnoj je opasnosti

  • 21

Dvadesetogodišnji mladić Petar R. iz Paraćina pucao je pred dve devojke sebi u glavu u obližnjem izletištu Grza, misleći da je pištolj prazan.

On je u teškom stanju, jutros je operisan na Neurohirurškom odeljenju Opšte bolnice u Ćupriji.

Kako saznajemo, do tragedije je došlo u subotu oko 22:30 sati, u vikendici na Grzi, gde je mladić došao sa svojom devojkom i njenom drugaricom.

- Mladi su se zabavljali slušajući muziku, a onda je počela jedna pesma koja je Petra R. "pogodila". Prislonio je sebi pištolj uz glavu i pucao, misleći da u njemu nema metka. Pištolj je, inače, u njegovom vlasništvu. Nasledio ga je od pokojnog oca i imao je dozvolu za držanje - kaže izvor Telegrafa.

Mladić je zadobio prostrelnu ranu glave i u životnoj je opasnosti. On je jutros operisan, ali u ćuprijskoj Opštoj bolnici lekari ne žele da daju nikakvu prognozu njegovog zdravstvenog stanja.

(Z. R. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA