Sinu Mitrovića pritvor još mesec dana jer je sudija na odmoru!

Advokat Milenko Milisavljević naveo da je istražni sudija Dragoljub Zdravković, koji vodi istragu protiv sina Željka Mitrovića, u protekle dve i po nedelje bio na odmoru, zbog čega u međuvremenu nije izvršena nijedna nova istražna radnja

  • 8

Sinu vlasnika "Pinka" Aleksandru Mitroviću (19), koji je osumnjičen da je u julu automobilom pregazio Andreu Bojanić (17) u Ustaničkoj ulici, danas je produžen pritvor za 30 dana. Njegov advokat Milenko Milisavljević podneće žalbu Višem sudu u Beogradu na rešenje o produženju pritvora, jer smatra da nema razloga da njegov klijent ostane u Centralnom zatvoru, objavio je "Blic".

Milenko Milisavljević navodi da je istražni sudija Dragoljub Zdravković, koji vodi istragu protiv sina Željka Mitrovića, u protekle dve i po nedelje bio na odmoru, zbog čega u međuvremenu nije izvršena nijedna nova istražna radnja.

Istražni postupak biće nastavljen u petak, kada se sudija vrati sa odmora.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tasko

    19. avgust 2013 | 18:34

    Obzirom sta je uradio mesto mu je u cz-u.

  • Jokica

    19. avgust 2013 | 23:01

    Lako je pasti pod uticaj propagande,a sta cemo sa dokazima?Koliko me secanje sluzi,snimak postoji.Na njemu se lepo vidi devojka koja pretrcava na crveno,kao i drugi pesak koga pre udarca Aleksandar izbegava.Kad se to uzme u obzir,tesko da ce momak biti kriv!A onaj ko nije kriv,i dokazi i iskazi potvrde,ne moze biti osudjen samo zato sto je neciji sin ili vozi dobar auto.Ako cemo po pravdi.Naravno,teska je to muka za obe porodice.Ipak,prelazak na crveno ne sme i ne moze biti tretiran kao normalan,zarad novih slucajeva!Pricaju se budalastine i nebuloze,kako pesak ima prvenstvo uvek.Da,ali na pesackom na kome nema svetlosne signalizacije,u suprotnom svetla regulisu pravo prvenstva.Nemojmo zbunjivati decu koja tek treba da nauce o saobracaju.

  • milos

    19. avgust 2013 | 21:59

    Ma da a da je njega neko ubio taj bih trebao dozivotan zatvor a ovako jer ima love netreba nikako biti kaznjen

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA