Jovanka Broz ima tumor koji se razvio iz mladeža!

Detaljnim pregledima utvrđeno je da Jovanka Broz ima tumor koji se razvio iz mladeža na leđima, a pošto nije na vreme otkriven, šanse za izlečenje su minimalne

  • 7

Lekari su potvrdili da Jovanka Broz ima tumor koji nije na vreme dijagnostikovan i lečen, zbog čega su male šanse za uspešno izlečenje!

- Pretpostavljamo da ima tumor kože koji je potekao sa jednog mladeža na leđima, a onda se, zbog nelečenja, proširio. Dodatne analize pokazaće kakvo je pravo stanje. U svakom slučaju, njeno zdravlje je veoma zapušteno, verovatno je da je već duži period bolesna - rekao je Zlatibor Lončar, direktor Urgentnog centra.

Kancer nije na vreme dijagnostikovan i lečen, zbog čega su male šanse za uspešno izlečenje.

Inače, ona je u bolnicu primljena zbog infarkta koji je izdržala na nogama. Sve vreme je bila svesna, a tek nakon detaljnih pregleda je konstatovana puna ozbiljnost njenog stanja.

Jovanka Broz primljena je u petak u Urgentni centar u teškom zdravstvenom stanju. Klinički centar Srbije saopštio je juče da je nakon intenzivne terapije i nege tokom noći, došlo do blagog poboljšanja svesti Jovanke Broz, ali da je ona i dalje hemodinamski nestabilna.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    25. avgust 2013 | 11:02

    Postoji privatnost izmedju pacijenta i lekara...a ne da izvestava o svakom delu i aspektu njenog tela...

  • ona

    25. avgust 2013 | 12:41

    JA@ Boze me sačuvaj kakav komentar!! Ovo je jedna izmucena zena!

  • B.

    25. avgust 2013 | 12:31

    Tako je igore,bas cudno,to ima samo u Srbiji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA