Mekejn igra poker na sednici o Siriji (FOTO)

Republikanski senator se, dok su njegove kolege raspravljale o slanju aviona na Siriju, "kockao" na svom ajfonu

  • 4

Dok "sirijsko pitanje" ozbiljno trese američku ali i svetsku političku scenu, republikanski senator Džon Mekejn ima prečih briga: kada su njegove kolege u američkom senatu odlučivale o sudbini Sirije, on je igrao onlajn poker.

Naime, kako su objavili američki mediji, a među njima prvi Vašington post, Mekejn se "kockao" na svom ajfonu. Ovaj trenutak zabeležila je upravo kamera Posta, i to u trenutku dok je Sirija bila glavna tačka dnevnog reda ove važne sednice.

Nekoliko minuta nakon što je Post objavio fotografiju onlajn, Mekejn se našalio na svoj račun, nadajući se da će moći da izbegne sramotu.

- Uhvaćen sam u igranju ajfonom na sednici Senata dugoj više od tri sata. Što je najgore, izgubio sam - napisao je Mekejn na svom Tviter nalogu.

Ubrzo, Mekejn je na Si-En-Enu priznao da mu je na ovakvim sednicama "malo dosadno".

Dok je sednica trajala Mekejn je "izgubio" hiljade dolara, a pažnju su mu najverovatnije odvratili govori državnog sekretara Džona Kerija ili državnog sekretara za odbranu Čaka Hejgela.

Uostalom, Mekejn je svoj stav o Siriji već formirao:

- Ako kongres odbaci ovakvu rezoluciju, nakon tolike posvećenosti predsednika SAD ovoj akciji, posledice bi bile katastrofalne - rekao je Mekejn nakon sastanka sa Barakom Obamom, održanog iza zatvorenih vrata.

(Telegraf.rs / Izvori: dailymail.co.uk, washingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA