PROVOKACIJA ZUKORLIĆA: U slučaju atentata...(VIDEO)

Glavni muftija Islamske zajednice poručuje da, ukoliko ga likvidiraju, nijedan beogradski političar narednih 50 godina ne bi smeo da dođe u Sandžak

  • 5

Glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić, putem video snimka nazvanog "Muftijin emanet", poručuje da, ukoliko bi ga neko likvidirao, "nijedan beogradski političar narednih 50 godina ne bi smeo da dođe u Sandžak".

- Svi ti koji bi radili o mojoj glavi imaju jednu svoju računicu. Pogotovo što mi znamo ovde da se u Srbiji ništa ne dešava slučajno. Sve ozbiljne likvidacije koje su se desile u Srbiji su planirane - rekao je Zukorlić.

On dalje navodi da je srpska istorija potvrdila da se "likvidacije dešavaju nakon zavere, koja obično ide do vrha države".

- Mislim da su svesni da je ovo pitanje zajedno sa mnom toliko naraslo da bi to bila opasna igra. U našoj sandžačkoj tradiciji postoje neke relacije koje su kod nekih naroda prevaziđene. Postoji porodična, prijateljska i, ako hoćete, plemenska povezanost, a onda i spremnost da se štiti ono svoje. To je toliko moćna energija. Pa hajde da budem do kraja iskren - kada bi se tako nešto desilo, ja mislim da narednih 50 godina nijedan beogradski političar ne bi smeo da dođe u Sandžak - poručio je glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji.

U poslednjim sekundama video snimka prikazani su isečci iz rata devedesetih, na kojima se vide vojnici sa zastavama Armije BiH.

List "Dnevni avaz" objavio je pre nekoliko dana da se priprema atentat na Muamera Zukorlića i da na njemu navodno radi već četiri meseca mešovita grupa kriminalaca u Srbiji.

Snimak je postavljen na Fejsbuk stranici Muamera ef. Zukorlića, samo nekoliko dana nakon objavljivanja onog u kojem se Dan državnosti Srbije naziva "Sretenjem zločinaca"!

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • wow

    21. februar 2012 | 12:03

    sto jest,jest..

  • Србин

    21. februar 2012 | 19:41

    Е, он је стварно до мо...а јака личност да се на њега изврши атентат. Кад' ме нико не зарезује, сам ћу си дигнем цену!!!!

  • Mirjana

    21. februar 2012 | 13:35

    Boze, sto li ovaj covek sebi pridaje toliki značaj ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA