LAŽNA DOMINO DAMA: Obećavala sado-mazo seks pa iskoristila muškarce za rad na imanju

Seljanka iz Austrije namamila je lakoverne muškarce oglasom u kojem je sadomazohistima nudila bahanalije na farmi. Ipak, fetišistima, koji su se javili na oglas, nisu ispunjene seksualne fantazije jer su umesto zadovoljstva morali da rade teške seoske poslove

  • 12

Namamila lakoverne. Neimenovana seljanka (35) iz Austrije lažno se predstavljala kao domino dama kako bi privukla muškarce da rade na njenoj farmi na severoistoku zemlje. Ona je oglase ostavljala na internetu, a sadomazohisti su umesto seksualnih bahanalija zauzvrat zadužili alat i morali su da cepaju drva, kose travu i obavljaju druge poslove.

Prema navodima policije, Austrijanka, koja je majka dvoje dece, prolazila je kroz težak period u životu jer se razvodila. Pošto joj je trebao novac, ona je na internetu ostavila oglas u kojem se predstavljala kao domino dama i obećavala je budućim klijentima bahanalije i strogu disciplinu, naravno, u zamenu za određenu novčanu sumu. Na oglas se javilo oko 15 muškaraca, a trojica su i uspostavila kontakt i došla na farmu.

- Ipak, umesto ispunjenja fetišističkih seksualnih fantazija, oni su morali da rade na imanju. Cepali su i slagali drva goli, a travu su kosili dok su na glavama nosili crne maske. Tokom rada su nosili i garderobu karakterističnu za sadomazohiste - plastična odela i maske. Praktično su bili njeni robovi - kažu iz policije.

Sva trojica muškaraca napustila su farmu kada su shvatili da od uživanja u bolu nema ništa. Lažna domina je privedena i protiv nje je podnesena prijava zbog ilegalne prostitucije.

(Telegraf.rs / Izvor: Kleinezeitung.at)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivko

    11. septembar 2013 | 22:10

    Po meni su prošli dobro. Ovo im je kao radna terapija.

  • koala

    11. septembar 2013 | 22:35

    Da sam premijer bila bi najmanje savetnica u ministarstvu rada

  • ddddd/

    11. septembar 2013 | 23:04

    Hahaha parola snadji se-svaka joj cast!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA