TRAGEDIJA U KRAGUJEVCU: Dve devojke poginule, tri povređene!

U saobraćajnoj nesreći u Kragujevcu jutros su poginule su dve devojke, a tri su povređene posle izletanja automobila sa kolovoza u Ulici Kneza Mihaila

  • 0

Dve devojke su poginule, a tri povređene u saobraćajnoj nesreći rano jutros u Kragujevcu, izjavio je Tanjugu načelnik Policijske uprave Ivan Ðorović.

Policijska uprava u Kragujevcu saopštila je da su poginule Dragana P. (19) i Marijana V. (23), dok su povređene još tri devojke koje su zajedno sa njima bile u automobilu marke "audi 80".

Na lečenju su zadržane Nevena U. (22) i Jovana P. (20), kod kojih su konstatovane teške, kao i Tatjana P. (20) sa lakim telesnim povredama.

U kragujevačkom Kliničkom centru kažu da jedna devojka ima teže povrede grudnog koša, druga je zadržana na lekarskom posmatranju, dok je jedna devojka zadobila povrede opasne po život.

Nesreća se desila rano jutros oko 3.20 u Ulici Kneza Mihaila u Kragujevcu kada je Ivica K. (30) iz Kragujevca, vozilom "fijat marea", kojim se kretao desnom saobraćajnom trakom prema petlji "Zvezda" naglo skrenuo u levu stranu i udario u automobil Marijane V. koji se kretao u istom smeru.

Nakon kontakta "audi 80" je udario u betonski branik na razdelnom ostrvu, nastavio kretanje i levom bočnom stranom naleteo na metalni stub ulične rasvete, navela je policija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA