AIR SERBIA: Povratna karta do Abu Dabija za 393 evra

Promotivne cene karata za Abu Dabi, Banjaluku, Bukurešt, Ljubljanu i Prag u prodaji su do petka 27. septembra

Avion Air Serbia

Foto: Tango Six blog

Nacionalna avikompanija “Air Serbia”, koja će naslediti “Jat ervejz”, pustila je u prodaju povratne karte ka svojih pet novih destinacija po promotivnim cenama – Abu Dabiju, Banjaluci, Bukureštu, Ljubljani i Pragu.

“Air Serbia” će od 27. oktobra ove godine leteti četiri puta nedeljno za Abu Dabi, glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, po promotivnoj ceni povratne karte već od 393 evra.

Promotivne cene karata tih pet destinacija u prodaji su do petka 27. septembra, a za putovanja od 27. oktobra 2013. do 29. marta 2014.

“Air Serbia”će od 1. decembra ove godine leteti svakoga dana za Banjaluku i Prag, a cene povratnih karata tokom perioda promotivne prodaje su 79 evra za povratno putovanje ka Banjaluci i 109 evra putovanje do Praga i nazad.

Od 10. decembra biće svakodnevni letovi za Bukurešt i Ljubljanu, a promotivna cena karte iznosi 109 evra za povratno putovanje do Bukurešta, odnosno 99 evra za povratni let do Ljubljane.

U promotivnu cenu povratne karte uračunate su sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja avio-karte.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Tagovi: Abu Dabi, Air Serbia, Cena, Karta, Prag
Najnoviji komentari
 • V
  Vasaaa

  Nema tih para za koje ni seo u aviJon.

 • A
  Adem

  Evo znanja kolko oces….Gledaj ti njega Abu Dabi u Africi…..Pa zato i podatak od 180 hiljada nepismenih u Srbiji nije lazan
  ….Ima istine…

 • n
  nezadovoljština

  Mačvaninu, omašio si kontinent.

 • M
  Mačvanin

  Ovaj Vučić me sve više podseća na Tita. I Tito je znao da su najveće pare u Africi, tako i ovaj Vučić. Dovukao je Arape, kupili su sad već bivši JAT i hoće da kupe Zvezdu. Bravo Vučiću, ovo ti je jedino pametno u karijeri! Najveće pare su u Africi, nafta ljudi, nafta :)

 • с
  стрептомицин

  Абу Даби нам је “најпотребнији”, мада је вероватно интересантно за наше “домаћице” које иду да се баве “бизнисом” и уопште им не смета да се подају смрдљивим муџахединима!

Pogledajte sve komentare

Vesti

Sport

foto dana

Jetset

video dana

Zanimljivosti

Život & Stil