Ceca hitno prebačena u bolnicu, suđenje odloženo!

- Pozlilo joj je, oseća malaksalost, ne može da stoji na nogama - naveo je razloge pevačicinog odsustva sa suđenja u Prvom osnovnom sudu u Beogradu njen advokat Goran Petronijević

  • 14

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nije se danas pojavila u Prvom osnovom sudu u Beogradu zbog bolesti.

- Pozlilo joj je pre 40 minuta, oseća malaksalost, ne može da stoji na nogama. Prebačena je u zdravstvenu ustanovu - rekao je njen advokat Goran Petronijević.

U sud je danas došao samo njen zet Predrag Ocokoljić, ali im je suđenje zbog optužbi da su pretili direktoru FK "Mladi proleter" Aleksandru Olareviću 2007. godine, odloženo.

Cecu su danas, kao i pred svako suđenje, strpljivo čekali najvatreniji fanovi. Neki od njih stigli su u Palatu pravde još oko 7 ujutru, pre nego što je sud zvanično počeo sa radom.

Kada su čuli da se njihova omiljena pevačica neće pojaviti da joj predaju cveće i poklone, razočarano su otišli.

Poznata pevačica i njen zet terete se za krivično delo nasilničko ponašanje, za koje je zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Oboje su na početku suđenja negirali da su pretili Olareviću, kao i da je između njih došlo do bilo kakvog fizičkog obračuna.

Olarević je izjavio da ne želi da krivično goni pevačicu i da ne želi odštetu za lake telesne povrede, koje je, kako tvrdi, zadobio kada mu je Ocokoljić udario šamar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    19. septembar 2013 | 12:59

    Iscenirano

  • Kalcha

    19. septembar 2013 | 13:21

    Boli je noga od noshenja nanogice

  • pravda

    19. septembar 2013 | 12:57

    Da, Cecu ce za nasilnicko ponasanje za koje je Olarevic I ne tereti, da osude na 6 ili vise meseci kazne, a silovatelje na 15 dana ili ih oslobode usled "nedostatka dokaza".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA