NASILJE MEĐU NAJMLAĐIMA: Dvojica petaka brutalno pretukla prvaka!

Dvojica petaka naneli su teške povrede učeniku prvog razreda Osnovne škole "Svetolik Ranković" u Aranđelovcu. Nesrećni mališan se nalazi na klinici za dečju hirurgiju

  • 13

Dvojica učenika petog razreda Osnovne škole "Svetolik Ranković" u Aranđelovcu pretukla su đaka prvaka te škole i nanela mu teške povrede, izjavio je danas načelnik Policijske uprave u Kragujevcu Ivan Ðorović.

Portparolka Kliničkog centra Vanja Ðorđević izjavila je da je dečak u stabilnom stanju, da je van životne opasnosti, kao i da je smešten na kliniku za dečju hirurgiju.

Prema rečima Ðorovića, dvojica učenika petog razreda pretukla su đaka prvaka pre dva dana u dvorištu osnovne škole.

- Policija je odmah reagovala i identifikovala izvršioce, a kako je reč o deci mlađoj od 14 godina koja nisu krivično odgovorna, uključeni su Centar za socijalni rad, njihovi roditelji i školski policajci, koji rade na utvrđivanju činjeničnih detalja događaja - rekao je Ðorović.

On je dodao da će, po utvrđivanju svih činjenica, policija preduzeti zakonom predviđene mere i podneti prekršajne prijave.

Načelnik Policijske uprave tvrdi da je reč o izolovanom slučaju u Šumadiji i navodi da godinama unazad nisu u dvorištu škole zabeležene tuče među učenicima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    19. septembar 2013 | 15:21

    Da je moj sin ovo uradio, pretukao slabijeg od sebe obe ruke bih mu polomio, nista mu centar za socijalni rad i neki psihijatri ne bi pomogli. Roditelji su krivi sto okrecu glavu, hoce da budu drugari sa svojom decom i slicno. I te nove metode "pricom se sve resava". Sve je to lepo, ali ove sto su decaka pretukli je trebalo tuci na vreme

  • Zlatica

    19. septembar 2013 | 15:24

    Srce malo a pn krenuo u skolu...u prvi razred... Cemu sluze popravni domovi? Ejjjj kalva su to i cija deca...a odmah oduzimanje starateljstva i popravni dom...odmah Zamisli mukicu, pa sta je mogao da im skrivi

  • Lily

    19. septembar 2013 | 15:46

    Batina je iz raja izašla (mislim za tu decu što su povredila tog mališana) kada smo mi bili mali roditelji su nas lesili od batina kada nešto zgrešimo, pa nam na pamet nije više padalo da uradimo isto!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA