YU grupa, vrtić Leptirić i škola Mokranjac pomažu maloj Lani (FOTO) (VIDEO)

Zajedničkom akcijom učenika i profesora muzičke škole "Mokranjac", Yu grupe i mališana iz vrtića "Leptirić" za Lanu Nikolić, koja boluje od aplastične anemije, sakupljeno je 4.850 evra

  • 0

Deca iz vrtića "Leptirić", Yu grupa i profesori i učenici muzičke škole "Mokranjac" oduševili su svojim izvođenjima sve prisutne na humanitarnim akcijama, koje su svako u svom duhu organizovali kako bi sakupili prilog namenjen lečenju šestogodišnje Lane Nikolić.

Prema rečima Dejana Travice, pomoćnika direktora muzičke škole "Mokranjac", nakon koncerta profesora i učenika ove škole sakupljeno je 2.350 evra, a od bivše Lanine vaspitačice Mirjane Stupar saznali smo da je posle predstave mališana iz vrtića "Leptirić" sakupljeno blizu 2.500 evra.

- Predstava Laninih drugara iz vrtića podsetila je na neko od Brodvejskih izvođenja, a muziciranje u školi "Mokranjac" uz spektakularnu završnicu Yu grupe učinilo je da na trenutak zaboravimo na probleme sa kojima se svakodnevno suočavamo - objasnio je za Telegraf Oliver Nikolić, otac male Lane, koja boluje od aplastične anemije i koja hitno mora na lečenje u specijalizovanu bolnicu u Rimu.

Humanitarci se, saznajemo, neće zaustaviti na ovim akcijama.

Od Dejana Travice saznali smo da učenici i profesori škole "Mokranjac" za nekoliko nedelja planiraju održavanje još jednog koncerta za malu Lanu sa novim specijalnim gostima. A, vaspitačica vrtića "Leptirić" Mirjana Stupar najavila je novu akciju, koja je, kako kaže, već u toku:

- Stigli su novi plakati, kojima ćemo podržati akciju za našu malu Lanu, a koji će biti okačeni u nekoliko "Maxi" radnji, koje se nalaze u blizini našeg vrtića - objasnila je Stuparova, dodajući da je to jedini način da što više ljudi podrži akciju.

Podsećamo, da bi Lanini roditelji uopšte mogli da pokrenu proceduru sa bolnicom u Rimu, neophodno je da se sakupi najmanje 150.000 evra.

Humanitarni SMS broj za prikupljanje pomoći za malu Lanu je 4022 i aktivan je u svim mrežama.

Cena poruke je 100 dinara.

Svi koji žele da se uključe u akciju pomoći Lani Nikolić sredstva mogu da uplate na sledeće račune:

Za dinarske uplate:

Uplata na račun: 160-1-73

Sa pozivom na broj: 51-102-0012682.1

Za EUR/USD uplate:

Banka primalac:

DBDBRSBG

Banca Intesa ad Beograd

Milentija Popovića 7b,

11070 Novi Beograd

Republic of Serbia

Račun primaoca:

IBANRS35160513020158224493

Oliver Nikolić

Cara Lazara 5, Beograd

Za više informacija možete posetiti Lanin sajt www.lananikolic.com

(K.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA