Ukraden novac za lečenje obolelog od raka!

Dva lopova su iznela kutiju iz hola tržnog centra u Pančevu, u kojoj se nalazilo oko 30.000 dinara namenjenih za lečenje šestogodišnjeg Vladimira Đorđevića

  • 16

Nepoznate osobe ukrale su kutiju s novcem koji je bio namenjen za lečenje šestogodišnjeg Vladimira Đorđevića iz Pančeva, koji boluje od epilepsije, ciste na mozgu, asimetrije hipokampusa, a trenutno je na hemoterapiji nakon operacije tumora na bubregu!

Kutija se nalazila u okviru hola TC "Tamiš kapija" u Pančevu i u nju su dobri ljudi mogli da ubacuju novac za lečenje ovog mališana. Suma koja treba da se sakupi da bi se izvršila nova operacija u Moskvi je 40.000 evra.

Siniša Đorđević, otac malog Dušana, kaže za Telegraf.rs da teško može da opiše osećanja nakon jučerašnje krađe, i dodaje da je ovo još jedan dokaz o krizi u kome se naše društvo nalazi.

- Strašno je kakve se stvari dešavaju. Ostao sam bez reči kada su mi javili. Ta kutija stoji ispred velikih prodavnica u tržnom centru već pet meseci, i nije mi palo na pamet da može nešto ovako da se desi. Prema rečima očevidaca, kutiju s novcem su ukrale dve osobe romske nacionalnosti, i nadam se da će ih inspektori ubrzo naći. Prema nekim procenama, unutra je bilo oko 30.000 dinara i stvarno je sramota da neko želi taj novac, kada je svima jasno čemu je on namenjen - kaže Siniša.

On kaže da je dobio uverenja iz policije da se radi na njegovom slučaju, i da će uskoro biti rešen.

Inače, svi koji žele da pomognu njegovom teško obolelom sinu Vladimiru mogu to da učine uplatom novca na dinarski žiro račun Siniše Đorđevića 340-32110017-94 kod „Erste banke" s naznakom"Pomoć za Đorđević Vladimira", kao i iz inostranstva na devizni račun Stanke Đorđević iban:RS35340764316401299932 SIF-kod je GIBARS22 , KAO I SLANJEM PRAZNE PORUKE NA BROJ 1137 IZ TELEKOM i TELENOR MREŽE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dexter

    1. oktobar 2013 | 08:14

    Da bog da njima zatrebalo za lecenje!

  • BgPetar

    1. oktobar 2013 | 08:23

    Seme im se zatrlo!!!

  • Djokica

    1. oktobar 2013 | 08:59

    Pročitam ovako nešto i shvatim da bi mogao tom lopovu ili lopvima da presudim u sekundi,bez trunke grize savesti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA