Otac zamenika "Dveri" uzimao mito

Ministar građevine rekao je da je otac Boška Obradovića, zamenika stranke "Dveri", uzimao mito da se ne bi rušili ilegalno sagrađeni objekti. Obradović negira ove optužbe

  • 15

Ministar građevine Velimir Ilić tvrdi u izjavi za "Blic" da je otac Boška Obradovića, zamenika stranke "Dveri", uzimao mito da se ne bi rušili ilegalno sagrađeni objekti.

Ilić je za "Blic" objasnio da je otac Obradovića bio građevinski inspektor i da je, kada je odlazio na rušenje objekata, pravio dogovore sa vlasnicima i od njih uzimao novac.

- O svemu tome postoji zapsinik u čačanskoj policiji. To je prijavljeno, ali niko nije reagovao. Sve to možete da proverite u policiji u Čačku. Od tog novca finansirana je kampanja i sve aktivnosti "Dveri" - rekao je Ilić.

Funkcioner pokreta Dveri Boško Obradović negirao je danas optužbe ministra građevine Srbije Velimira Ilića da je njegov otac uzimao mito i nazvao te navode "sramnim klevetama".

- Velimir Ilić će uskoro postati glavni finansijer našeg pokreta, jer će morati da plati ozbiljne odštete za ovako sramne klevete - rekao je Obradović za agenciju Beta.

On je kazao da je razlog za optužbe ministra Ilića to što vlast u Dverima "nesumnjivo vidi jedinu pravu opoziciju", kao i rezultat koji je ovaj pokret ostvario na lokalnim izborima u Čačku.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic/ Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • asd

    2. oktobar 2013 | 16:07

    I mi sad treba da poverujemo velji alkosu koji "kraducka" ja ne znam kako on jos nije obesen il u zatvoru...u stvari snam ovi na vlasti su isti sljam ko on!

  • Mswe

    2. oktobar 2013 | 16:19

    Oo hoće da gase i Dveri! Zašto udaraju na srpstvo? Zašto skačemo sami sebi u stomak?

  • Бајкер

    2. oktobar 2013 | 16:10

    Илићу ЛОПОВЕ,ти си нашао да причаш о поштењу.Двери су појам поштења за тебе и твоју лоповску странку!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA