Ubica Stele Gundelj prihvatio 15 godina zatvora

Aleksandar Šundić povukao je žalbu na presudu kojom osuđen na 15 godina zatvora jer je zadavio svoju bivšu devojku, čime je ta presuda postala pravosnažna

  • 7

Aleksandar Šundić (23) danas je pred Apelacionim sudom povukao žalbu na presudu kojom osuđen na 15 godina zatvora jer je zimus zadavio svoju bivšu devojku Stelu Gundelj (26) čime je ta presuda postala pravosnažna.

Šundić je na početku javne sednice na kojoj je Apelacioni sud danas trebalo da razmotri navode njegove žalbe i presude nakon konsultacija sa svojim braniocem, rekao sudskom veću da povlači žalbu.

- Tim njegovim postupkom presuda Višeg suda u Beogradu kojom je letos osuđen je ostala je na snazi i postala pravosnažna - rekla je portparol suda Mirjana Piljić.

U ovom slučaju tužilaštvo nije imalo pravo da uloži žalbu jer je 15 godina najviša zakonom zaprećena kazna za krivčno delo ubistva za koje je Šundić optužen. Aleksandar Šundić je svoju bivšu devojku Stelu zadavio 13. februara ove godine u njenom iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Medaković.

Prema pisanju pojedinih medija, Stela je navodno mesec dana pre ubistva raskinula ljubavnu vezu sa Šundićem. On se tokom suđenja u Višem sudu u Beogradu izvinio porodici devojke koju je ubio, izjavio im saučešće i rekao da se kaje.

- Da mogu da je vratim dao bih svoj život za nju - rekao je Šundić koji je prilikom saslušanja tokom istrage u februaru ove godine pokušao samoubistvo kada je skočio kroz prozor zgrade suda.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    17. oktobar 2013 | 15:25

    Jajara primitivna. Nadam se da ce porodica ubijene devojke pamtiti sve ovo i sacekati dan kada ce debil izaci iz zatvora. Posto drzave nema moramo sami da se organizujemo. Ej bre ubije ti dete pametno lepo obrazovano neki moron i dobije 15 godina, a izaci ce za manje od 10 godina?! Pa sta drugo preostaje?

  • Lubinek

    17. oktobar 2013 | 15:38

    Izacice posle deset, gde ju tu pravda..

  • Velkko

    17. oktobar 2013 | 17:48

    Sve dok ubice budu dobijale po petnaest godina robije, ubistva ce se desavati svakodnevno. Za ovakve kretene treba usvojiti americki model presude u slucaju ubistva(40 godina do doživotne) pa ce budale razmisliti da li je pametno to da rade. Zaostravanje zakona za ubistva, silovanja i pedofile pod hitno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA