Vesna Arežina na Sajmu knjiga: Mama ipak zna najbolje

Vesna Zakonović Arežina, novinar, pisac i voditelj, na ovogodišnjem Sajmu knjiga predstavlja svoj treći roman "Mama ipak zna najbolje“

  • 0

Pisac po rođenju, novinar i voditelj po opredeljenju. Tako o sebi govori Vesna Zakonović Arežina, autor i voditelj "Dana sa Vesnom na Radiju S“, koja na ovogodišnjem Sajmu knjiga predstavlja svoj treći roman "Mama ipak zna najbolje“.

 

Na Sajmu će se takođe naći i novi tiraž knjige "(Ne) Verujem u ljubav", a Vesna će se sa čitaocima družiti u četvrtak 24. oktobra od 17 do 18 sati, kao i u nedelju 27. oktobra od 12 do 13 sati.

Na pitanje otkud posle priče o ljubavi, priča o majčinstvu, Vesna kaže: "C’est la vie! (smeh ). Uvek kad me posle nekog intervjua pitaju kako da me potpišu, kao novinara, voditelja, pisca, ja kažem kao Boletovu mamu. Jer to mi je najveći uspeh u životu. Mesto gde leži sva moja snaga".

- Ovo je knjiga za mame, za sve koji će postati roditelji, za sve koji o tome još uvek i ne razmišljaju. Ovo je pre svega knjiga o životu. O ljubavi. Prijateljstvu. O pravim i pogrešnim izborima. O tome da li mladost ima šanse protiv iskustva. Dve glavne junakinje, zvaćemo ih Kevica i Mlađana, pokušaće da daju odgovore na ta pitanja. I da puno toga nauče iz datih odgovora - kaže Vesna.

Na pitanje šta je naučila, ona kaže: "Da je život najbolji učitelj. I da pravi savršene rasporede, čak i onda kad misliš da ništa ne ide kako treba. Zato znam da će čitaoci i pre svega čitateljke voleti ovu knjigu. Verujte mi! Jer mama ipak zna najbolje".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA