UBIJEN NAVIJAČ PARTIZANA: Član "Zabranjenih", Vladimir Živković Vlajko izboden na smrt!

Njega je sinoć na Karaburmi napao nepoznati muškarac i izbo nožem. Od zadobijenih povreda Živković je preminuo na licu mesta. Za sada nema potvrde da se radi o navijačkum obračunu

  • 39

Noćas je na Karaburmi ubijen Vlado Živković Vlajko, rođen 1976. godine sa Novog Beograda, jedan od pripadnika navijačke grupe "Zabranjeni",  saznaje Telegraf.

Njega je sinoć napao nepoznati muškarac i izbo nožem. Od zadobijenih povreda čovek je preminuo na licu mesta.

Za sada nema potvrde da se radi o navijačkom obračunu, ali je istraga policije još uvek u toku.

Ovo je drugo ubistvo nekoga od članova ove navijačke grupe, pošto je na Novom Beogradu, 23. oktobra 2011. godine, ubijen iz automobila u pokretu Ivan Perović, čije ubistvo do dan danas nije rasvetljeno.

Živković je, inače,  odležao dve godine zatvora zbog organizovanja tuče pripadnika njegove grupe i grupe "Alkatraz" 8. juna 2011. godine, pred početak košarkaške utakmice "Partizan" - "Hemofarm Štada" u hali "Pionir".

Zbog smrti Živkovića, na današnjoj utakmici Partizana i Napretka neće biti navijanja.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    26. oktobar 2013 | 10:16

    Verovatno obracun dilera drogom. Ne razumem samo sta znaci to "ubijen navijac...", jel navijac neko zanimanje, stepen obrazovanje, neko zvanje u drzavi?! Pa svaki gradjanin je vise manje navijac ovog ili onog kluba, u ovom ili onom sportu, pa se to smatra necim sekundarnim. Ovakve funjare treba nazivati pravim imenom kao npr: kriminalac, osudjivani razbojnik, diler droge, silovatelj, i slicno, a ne jos tepati im te navijac, te delija te grobar.

  • Poznavalac materihe

    26. oktobar 2013 | 11:34

    Inace...kod navijaca vazi pravilo copora iliti rulje....kao pojedinci su jadni. Prema mnogim saznanjima, u sta sam se i licno uverio, oni valjaju drogu, pravo i prepravljeno oruzje s Kosova (gasne pistolje ubusenih cevi da mogu da koriste pravu municiju), speed, steroide, marihuanu, heroin, lazan novac od 1000 i 2000 dinara, lazne evre. Za steroide i speed im ponazu direktno klubovi gde i imaju skladista i zalihe. Pa izvolite.... Sve postenjacine

  • Ostap Bender

    26. oktobar 2013 | 11:08

    Kakav mu je to status u 37 godina? Navijacc! Sine...To ima samo u Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA