Smrt Aleksandra Tijanića udarna vest u regionu (FOTO)

Vest o smrti direktora Javnog servisa RTS Aleksandra Tijanića odjeknula je kao bomba i objavljena je kao udarna u svim medijima u regionu

  • 1

Vest o smrti Aleksandra Tijanića, direktora RTS, odjeknula je i u regionu. Među prvima ovu informaciju objavo je portal crnogorskih Vijesti, koji je, između ostalog, naglasio da je Tijanić "učestvovao i u formiranju programskih šema nekoliko crnogorskih televizija, uključujući i RTCG".

Ovo je udarna vest svih hrvatskih medijima koji su listom izvestili o preranoj smrti direktora Javnog servisa. Portal Index.hr objavio je vest o smrti Tijanića na svojoj "naslovnici".

Večernji list je naznačio da je u svojoj bogatoj novinarskoj karijeri objavljivao i političke kolumne u splitskoj "Slobodnoj Dalmaciji", zagrebačkom "Danasu", "Startu", ljubljanskoj "Mladini" i sarajevskom "Oslobođenju".

Jutarnji list je uz tekst pod naslovom "UMRO ALEKSANDAR TIJANIĆ Šef RTS-a i jedan od najpoznatijih novinara regije srušio se ispred ulaza u stan" objavio i snimak njegovog gostovanja na HRT u emisiji "Nedeljom u dva".

I bosansko-hercegovački mediji, među kojima i Dnevni avaz i Klix.ba, Glas Srpske, objavili su kao prvu vest da je Tijanić preminuo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA