Amerikanac snimio veb-seriju o Srbiji (VIDEO)

Pošto se sprijateljio sa Srbima iz grupe "Ja mrzim Ameriku", Amerikanac Čarls Keter spakovao kofere, došao u Srbiju i snimio veb-seriju o našoj zemlji

  • 1

Nakon što je na Fejsbuku upoznao članove grupe "Ja mrzim Ameriku", Amerikanac Čarls Keter odlučio je da dođe u Srbiju i otkrije zašto ti mladi ljudi mrze njegovu zemlju. Tako je nastala njegova serija o Srbiji.

Pošto je pre dolaska ovde slušao isključivo negativne komentare o Srbiji, najmanje što je očekivalo bilo je da će se dobro provesti.

Utisak je, međutim, od prvog dana bio pravo iznenađenje za ovog mladog Amerikanca, te je odlučio da pomoću interneta zemljacima, ali i drugim strancima ponudi pravu sliku o Srbiji i Srbima!

Prva epizoda veb-serije "Yankee Doodle Went to Serbia" svedoči o istoriji, turističkim potencijalima i o ljudima iz grada Rume u Srbiji.

Produkciju potpisuje "Light paradios", glavni prezenter u seriji je sam Čarls Keter, a režiju potpisuje Beograđanka Ana Zulević.

Projekat podrazumeva snimanje desetak epizoda o gradovima Srbije posmatranim iz ugla jednog stranca, koje će biti postavljene na internetu, sa željom da se u njihovom predstavljanju insistira upravo na onome što može biti interesantno stranim turistima.

(Telegraf.rs / Izvor: Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • komsijin WiFi

    1. novembar 2013 | 13:32

    Znam ga, ovde je vec oko 3 godine, tako da mnogo kasnite sa ovom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA