PUCNJAVA NA AERODROMU: Jedna osoba ubijena a sedmoro ranjeno u Los Anđelesu! (VIDEO)

Na aerodromu u Los Anđelesu Jedna osoba je ubijena, a sedam ranjeno u pucnjavi. Policija je identifikovala 23-godišnjeg Pola Sajensija iz Nju Džersija kao napadača

  • 0

Jedna osoba je ubijena a sedam ranjeno u današnjoj pucnjavi na međunarodnom aerodromu LAX u Los Anđelesu. Napadača naoružanog puškom, kojeg su snage bezbednosti ranile u akciji, privela je policija.

Policija je identifikovala 23-godišnjeg Pola Sajensija iz Nju Džersija kao napadača koji je pucao na aerodromu. Ubijeni muškarac je bio pripadnik Agencije za bezbednost saobraćaja.

Jedan od svedoka opisao je napadača kao mladog muškarca i naveo da misli da je ovaj ispalio oko 20 metaka. Policija proverava da li je uhapšeni napadač bio sam ili je imao saučesnike.

Zvaničnik policije, koji je želeo da ostane anoniman, rekao je da je kod Sajensija u rancu pronađena rukom pisana poruka u kojoj piše da "želi da ubije radnike obezbeđenja i svinje".

Policija je o incidentu obavestila i američkog predsednika Baraka Obamu.

(Telegraf.rs / Tanjug; Rts.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA